Curiozitatea nu ne da pace si deja ne gandim ce surprize vom avea in iubire in anul ce vine. Haideti sa aruncam o privire rapida spre limbajul astrologic al stelelor, pentru a afla cum stam cu dragostea si romantismul, in 2014!

Capricorn: Sa acorde unei persoane prea multa incredere si afectiune, se poate dovedi a fi dureros in final pentru persoanele din zodia Capricornului. Se prea poate ca iubitul sau partenerul sa te dezamageasca intr-un fel sau altul, dar problemele pot fi depasite cu ajutorul sinceritatii. Capricornii singuri pot gasi ceea ce cauta in persoane din zodia Berbec, Varsator sau Sagetator. Varsator: Pe nativii si nativele din Varsator ii astepta o mare aventura amoroasa in anul 2014, cand, se pare, vor fi nevoiti sa aleaga intre doua persoane pentru care impartasesc sentimente similare. Nativii singuri pot gasi ceea ce cauta in persoane din zodii ca Leul, Scorpionul sau propria zodie, Varsator.


Pesti: La inceputul anului, Pestii nu se vor afla intr-o dispozitie buna pentru a se bucura de o viata amoroasa placuta. Se pare ca ii tulbura mai mult trairi personale foarte profunde pe care trebuie sa le rezolve analizandu-se, inainte de a se implica intr-o noua relatie sau de a construi in cea in care sunt deja. Isi pot gasi insa linistea alaturi de o persoana din Taur, Berbec sau Sagetator.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock.com, Horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri