Curiozitatea nu ne da pace si deja ne gandim ce surprize vom avea in iubire in anul ce vine. Haideti sa aruncam o privire rapida spre limbajul astrologic al stelelor, pentru a afla cum stam cu dragostea si romantismul, in 2014!

Berbec: Nativii in horoscop vor trai ca intr-un roller coaster viata lor amoroasa in anul urmator. Va fi un an cu multa pasiune, dar si cu multe nesigurante in ceea ce priveste iubirea. Pestii, racii si capricornii se vor dovedi bune partide amoroase.

Taur: Taurii isi vor incepe anul intr-un mod de-a dreptul fantastic, intalnindu-se cu barbatul pe care l-au dorit in secret, timp de mai multa vreme. Nativele aflate in cuplu vor incepe la fel de pasional anul 2014, in materie de iubire. Poti sa dai sanse unei relatii pe termen lung scorpionilor, pestilor si fecioarelor, in noul an.

Gemeni: Pe Gemeni ii asteapta vacante romantice de neuitat spre mijlocul anului 2014. Pentru gemenii singuri, chiar vacantele se vor dovedi a fi porti deschise catre alte posibilitati romantice. Gemenilor le va fi usor sa stabileasca conexiuni cu persoane din Balanta, Rac sau Scorpion.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Shutterstock.com, Horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri