Curiozitatea nu ne da pace si deja ne gandim ce surprize vom avea in iubire in anul ce vine. Haideti sa aruncam o privire rapida spre limbajul astrologic al stelelor, pentru a afla cum stam cu dragostea si romantismul, in 2014!

Rac: Asculta-ti inima! Acesta va fi dictonul anului 2014, pentru fiecare nativ din zodia Rac. Multi raci se vor gandi la oficializarea unei relatii indelungate, de aceea este important sa isi clarifice sentimentele pe care le au si sa indrazneasca sa isi asculte mai mult inima. Nativii aflati deja in parteneriate vor reusi sa stabileasca legaturi mai puternice. Sagetatorii, Leii si Gemenii se vor dovedi partide bune pentru cei care isi doresc relatii pe termen lung in acest moment.

Leu: Se pare ca anul 2014 nu are vesti minunate pentru lei, acestia intampinand dificultati in a reusi sa isi traiasca viata amoroasa la maxim, in anul ce vine. Totusi, vor gasi un sprijin insemnat pe parcursul perioadelor mai dificile, in parteneri din zodii ca Varsator, Rac sau Capricorn.

Fecioara: Fecioarele se pot simti respinse si singure la inceputul anului, dar pe parcurs lucrurile se vor desfasura la cote inalte din punct de vedere amoros, reusind sa gaseasca cai de a comunica eficient cu partenerii. Fecioarele singure vor gasi parteneri ideali din zodii ca Taur, Berbec sau Balanta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock.com, Horoscop

Foto main: Shutterstock.com, Horoscop, iubire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri