23 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 18 share-uri

Zodiacul astrologilor indieni incepe pe 21 martie, ca si cel vestic. Insa acesta se imparte in 36 de perioade, fiecare cu o durata de aproximativ 10 zile. Denumirile zodiilor isi au originea in universul cotidian al indienilor.

Toporisca

Perioada: 21 martie-31 martie

Cel nascut in semnul Toporului este priceput la cuvinte si exceleaza la capitolul oratorie. Are o mare putere de convingere si comunica foarte usor. Este insa foarte mandru si pune foarte mare pret pe orgoliul sau. De aceea, va fi important pentru el sa isi construiasca o cariera si sa se simta implinit profesional.

Calul

Perioada: 1aprilie – 10 aprilie

Nativul acestei zodii este mereu cu zambetul pe buze si traieste viata din plin. Este foarte subtire la trup insa are o eleganta innascuta. Este manierat si politicos insa in acelasi timp, are un simt al umorului foarte acid. De regula, este destul de cinic si priveste viata dintr-o perspectiva foarte realista.

Birjarul

Perioada: 11 aprilie – 20 aprilie

Birjarul are o fire foarte voluntara si este foarte temperamental. Nu este cel mai stabil semn din zodiacul hindus si isi schimba partenerii la fel de usor cum isi schimba si domeniile in care activeaza. Ceea ce nu inseamna ca nu va fi foarte eficient in profesia aleasa. Din contra, este foarte ambitios si are forta sa mobilizeze oamenii din jur.

Focul


Perioada: 21 aprilie- 30 aprilie

Desigur ca cel nascut sub acest semn imprumuta in personalitatea lui din impetuozitatea focului. Este aprig la manie insa iubeste viata si o traieste din plin. Este foarte pasional iar dragostea joaca un rol extrem de important. Pana sa isi intalneasca jumatatea, va schimba numerosi parteneri.

Foto homepage: Femeia India via Shutterstock

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri