8 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Barbatul Gemeni

Foto Handsome Mature Guy_Shutterstock

Barbatul Gemeni este un Don Juan innascut caruia ii place sa traiasca si sa iubeasca la maximum. Este celebru pentru firea sa duala si pentru zborul sau etern din floare in floare, in speranta ca va intalni juna care sa puna capac hoinarelii sale. Firav si vulnerabil emotional, nu isi doreste o relatie stabila fiindca aceasta ar insemna prea multe responsabilitati.

O relatie stabila, cu toate implicatiile ei, i se pare barbatului Gemeni covarsitoare. Isi iubeste prea mult propria libertate pentru a o compromite iremediabil pe a altcuiva. In plus, ii plac dramele, suferinta, fericirea, certurile care culmina cu un sex pasional, relatiile care trec cu usurinta de la o extrema la alta si il fac sa simta ca traieste intens iubirea. Niciodata nu pare ca ai parte de stabilitate totala alaturi de el. Si cand ti-e lumea mai draga si mai stabila, te poti trezi ca iti spune la revedere, dupa care, cand ai reusit sa-ti vezi mai departe de viata ta, sa il vezi cum se intoarce spasit la tine, atasandu-si scuzele de rigoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri