16 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 133 share-uri

Oricat de mult ti-ai dori sa functioneze o dragoste, uneori pur si simplu nu este menita sa fie. Descopera care sunt cele 3 combinatii zodiacale aflate sub steaua nenorocoasa a incompatibilitatii!

Gemeni – Berbec

Totul incepe pentru acest cuplu intr-un mod cat se poate de optimist si incitant. Berbecul pare ca poseda tot ce ii lipseste nativului Gemeni si nativul Gemeni pare ca are tot ce ii lipseste Berbecului. Lucrurile nu sunt insa deloc atat de simple pe cat par si nici compatibilitatea nu este atat de buna pe cat se anunta la debutul relatiei. Spiritul independent, hotarat si aventuros al Berbecului reprezinta o atractie irezistibila pentru Gemeni, la randul sau tare atasat de libertate si independenta. Berbecul are insa tendinta de a-l domina pe nativul Gemeni.

Nativul Gemeni este inclinat catre flirt si nu suporta sa i se impuna ce sa faca, cum sa faca, cum sa se comporte. Desi initial are impresia ca de dragul iubirii se va conforma fortei exercitate de Berbec, in timp va avea tendinta de a o percepe ca pe o corvoada. Va incerca sa se elibereze de sub fascinatia si dominatia Berbecului. Berbecul este orientat catre actiune si experimentarea lucrurilor, in timp ce nativul Gemeni se multumesc doar sa discute despre ele. Berbecul are spirit practic, nativului Gemeni ii cam lipseste cu desavarsire. Nativul Gemeni are o mare energie intelectuala, in timp ce Berbecul are o mare energie practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto Cuplu Nefericit via Shutterstock

Leu - Scorpion

Compatibilitatea dintre Leu si Scorpion este una dintre cele menite sa ne provoace fiori pe sira spinarii. Doua personalitati atat de asemanatoare si totusi atat de contradictorii nu pot sa isi gaseasca linistea una langa cealalta pe termen lung. Leul are o personalitate puternica, dar nici Scorpionul nu se lasa mai prejos. Este drept ca atractia si compatibilitatea sexuala dintre Leu si Scorpion este de 100%, insa acest aspect nu va fi suficient pentru a suda o relatie pentru o viata intreaga.

In timp, relatia dintre cei doi va naste scantei si se va termina prin acordul mutual de a sta cat mai departe unul de celalalt. Leul este egoist pana peste masura si va incerca sa aiba monopol asupra relatiei. El vrea sa fie cel care straluceste si se afla in centrul atentiei, subminandu-l pe Scorpion si facandu-l sa se simta neglijat si minimalizat ca persoana. Iar in adancul lui, Scorpionul are aceeasi dorinta de a fi el in prim plan. Leul vrea controlul total, dar si Scorpionul este extrem de posesiv. Neintelegerile si conflictele dintre ei sunt explozive si incendiare.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage: Soare si luna via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri