12:10, 8 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 6 share-uri

Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Nu compromisuri, nu sacrificii, nu angajament real si asumat, si totusi nu putini sunt cei care numesc aceasta pseudodragoste "relatie'... Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Top 3 zodii de barbati care se complac in relatii instabile

Barbatul Pesti

Foto Mature guy_Shutterstock

Citeste si:
Compatibilitatea femeii Pești cu zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești
Compatibilitatea femeii Pești...

Barbatul Pesti are un farmec aparte, numarandu-se cu siguranta printre cei mai sarmanti barbati ai horoscopului. Este usor sa cazi in mrejele lui si sa te trezesti cat ai zice peste indragostita si cu o mare dorinta de a-ti petrece restul zilelor alaturi de un astfel de barbat. Viata alaturi de el pare a fi inconjurata de o aura magica si promitatoare de fericire.

Cu toate acestea, chiar daca barbatul Pesti este cunoscut pentru spiritul sau de “familist” si romantic incurabil, latura aceasta va fi accentuata cu precadere in perioada de maturitate tarzie, indeosebi in partea a doua a vietii.

Citeste si:
Compatibilitatea femeii Vărsător cu zodiile de foc: Berbec, Leu și...
Compatibilitatea femeii...

Pana atunci, barbatul Pesti, gentleman din fire si cu o mare disponibilitate pentru a intelege si a iubi sufletul feminin, are deseori comportamentul unui copil care isi doreste sa fuga de responsabilitatile si obligatiile pe care le presupune o relatie stabila. Are adesea ezitari si indoieli, perioade in care este foarte implicat si devotat relatiei, dar si perioade in care are tendinta de a se retrage din relatie. Da impresia ca iti ofera totul pentru ca mai apoi sa constati ca nu te poti baza pe el atunci cand ai nevoie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri