8 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Barbatul Berbec

Foto Businessman_Shutterstock

Chiar daca in adancul sufletului tanjeste sa aiba stabilitatea si siguranta unei relatii, nativul Berbec este cel care le ofera cel mai putin. In ciuda faptului ca se prezinta in fata lumii drept un tip puternic, stabil, sigur pe el si stiind bine ce vrea de la viata si de la o femeie, Berbecului ii place sa isi traiasca viata dupa propriile reguli. Chiar si atunci cand vine vorba de sentimente…

Chiar daca este indragostit, nu se va deda relatiei cu toata seriozitatea emotiilor sale. Iti va spune ca nu este pregatit inca pentru ceva serios, ca daca il iubesti sa ii oferi sprijin si timp si sa-i pui la dispozitie toata abilitatea ta de a-l face sa se indragosteasca… In mod ciudat, tocmai aceasta atitudine “rece” si de “neimplicare” face sa roiasca in jurul lui femei care il plac cu adevarat si care cred ca, de dragul lor, inaccesibilul Berbec se va schimba.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Barbatul Berbec se complace in acest rol al barbatului inabordabil si dur, care acorda favoruri celor care merita. Dragostea cu el este un joc periculos Nu va aruncati niciodata in acest joc cu inima deschisa si nepregatita sau daca nu aveti o fire la fel de puternica ca a lui. S-ar putea sa aveti de suferit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri