25 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 57 share-uri

Patrunde in enigmele vietii si descopera prin intermediul celor mai reprezentative citate ale lumii care este secretul vietii pentru zodia ta!

Secretul vietii pentru zodia Berbec

“Viata este un cantec – canta-l. Viata este un joc – joaca-l. Viata este o provocare – intalneste-o. Viata este un vis – indeplineste-l. Viata este un sacrificiu – ofera-l. Viata este iubire – bucura-te de ea.” (Sai Baba)

Foto: Female ballet dancer_Shutterstock

Secretul vietii pentru zodia Taur

“Viata este precum dansul. Daca avem un ring de dans mare, multi oameni vor dansa. Unii se enerveaza cand ritmul se schimba. Dar viata se schimba tot timpul.” (Miguel Angel Ruiz)

Secretul vietii pentru zodia Gemeni

“Viata este un joc dur si halucinant, viata inseamna salturi cu parasuta, inseamna risc, inseamna sa cazi si sa te ridici, inseamna alpinism, inseamna vointa sa ajungi in punctul cel mai inalt si sa te simti nemultumit”. (Paulo Coelho)

Secretul vietii pentru zodia Rac

“Nu lasa viata sa te descurajeze; oricine a ajuns acolo unde este a trebuit sa inceapa de unde era”. (Richard Evans)

Secretul vietii pentru zodia Leu

“Sunt experiente carora nu le mai poti supravietui. Dupa ele, simti cum orice ai face nu mai poate avea nici o semnificatie. Caci dupa ce ai atins limitele vietii, dupa ce ai trait cu exasperare tot ceea ce ofera acele margini periculoase, gestul zilnic si aspiratia obisnuita isi pierd orice farmec si orice seductie.” (Emil Cioran)

Secretul vietii pentru zodia Fecioara

“Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.” (Lucian Blaga)

Foto homepage: Masca, Femeie Masca_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri