16 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 133 share-uri

Oricat de mult ti-ai dori sa functioneze o dragoste, uneori pur si simplu nu este menita sa fie. Descopera care sunt cele 3 combinatii zodiacale aflate sub steaua nenorocoasa a incompatibilitatii!

Taur – Varsator

Desi initial o combinatie ucigator de pasionala si frumoasa, pe termen lung compatibilitatea dintre Taur si Varsator va fi pusa sub semnul indoielii si al durabilitatii. Este ciudat, aproape karmic, cum un spirit atat de independent precum este Varsatorul si iubind atat de mult libertatea, reforma, noutatea, schimbarea, sa fie atras in mod irezistibil de tot ceea ce reprezinta o zodie de pamant. Varsatorul gaseste in Taur ceea ce lui ii lipseste: stabilitate, protectie, pragmatism, confort si siguranta.

Ambiii au o personalitate puternica si principii la care nu vor renunta nici in ruptul capului ceea ce in timp va da nastere multor conflicte. Ambii sunt incapatanati si dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-si demonstra punctul de vedere. In timp insa, Varsatorul se va simti ingradit de posesivitatea, regulile si statu-quo-ul in care se complace Taurul. El aspira la inalt, la sublim, iar spiritul sau nu va accepta sa fie domesticit. Taurul va tanji in timp la o persoana care sa se afle pe aceeasi lungime de unda si care sa-i impartaseasca aspiratiile pamantene si familial-domestice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri