2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Scorpion

Scorpionii sunt de invidiat cand vine vorba de iubire. Au parte de cele mai frumoase povesti de iubire, pentru ca le place romantismul si fac tot posibilul sa traiasca pasional.

Ce iti rezerva anul lui Eros, 2013?

Acest an te va ajuta sa descoperi o latura mult mai profunda a dragostei, alaturi de persoana pe care o iubesti. Veti descoperi impreuna o relatie calda, apropiata si foarte intima, bazata pe respect si prietenie. De asemenea, din punct de vedere sexual veti gasi un limbaj comun al placerii.

Aceasta noua perspectiva asupra relatiei va aduce o lumina noua in legatura voastra. Trebuie insa sa retii ca e nevoie si de o perspectiva practica si mai multa flexibilitate atunci cand apar divergente inevitabile in cadrul cuplului. E posibil deci sa se iveasca si episoade de gelozie sau neincredere.

Nu fugi sub nicio forma de responsabilitati! Stim ca nu adori rigiditatea, dar in cazul discutiilor aparute in relatie este mai bine sa ai o atitudine rationala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

E posibil ca in anul acesta sa ai o atitudine mult mai introspectiva. Ai nevoie sa cauti in interiorul tau mai profund. Iti pui intrebari existentiale si vrei sa privesti lumea si oamenii din alte unghiuri. Vei simti nervoia sa iti urmezi mai tare inima si in aceste momente vei avea mare nevoie de sprijinul partenerului.

Pentru tine este foarte important ca in acest an sa iti stabilesti foarte clar ce iti doresti cu adevarat si care iti sunt prioritatile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri