2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Rac

Racul este cel mai sensibil semn dintre toate si cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre dragostea romantica. In exterior, racii arata o latura dura, dar in interior ei ascund enorm de multa sensibilitate.

Ce au rezervat zeii dragostei pentru raci in anul 2013?

Anul acesta vei vrea sa traiesti iubirea din cu totul si cu totul alta perspectiva, vei vrea sa scapi de frici, suspiciuni si vinovatie. Unii dintre voi va veti implica poate in relatii mai aventuroase. Altii veti vrea sa petreceti mai mult timp in singuratate, pentru a va gasi linistea sufleteasca. Anul 2013 va insemna in mod simbolic pentru voi, incercarea de a descoperi un alt mod de a fi, mai in acord cu o acuta nevoie de libertate.

In general, oamenii din anturajul vostru vor intelege aceasta nevoie de introspectie. Totusi, pentru voi, 2013 nu este neaparat un an bun pentru rebeliune in fata celorlalti. In acelasi timp, trebuie sa o recunoastem, nici cel mai potrivit pentru dragoste si romantism nu e. Dar e clar ca in aceasta calatorie a cautarii de sine veti iesi invingatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pana la sfarsitul anului veti invata ca exista si alte moduri de a trai fericit si veti intelege mai bine si iubirea de sine, depasind sentimentele de nesiguranta si insatisfactie care v-au incercat in ultimul timp. Partea buna este ca veti invata increderea de sine, veti gasi pacea.

Pentru cei singuri, 2013 are totusi sermne bune, iar racii aflati in relatii vor reusi prin introspectie si intelepciune sa gaseasaca calea catre intelegere si trai armonios in cuplu. „Dincolo de fericire si nefericire este pacea", spune cel mai cunoscut lider spiritual al momentului, Eckhart Tolle.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri