21 Iunie 2022 publicat în Horoscop 341 share-uri

Nu toate zodiile resimt la fel influența Solstițiului de vară și chiar dacă acest eveniment astral are o atingere de magie, optimism și bucurie de a trăi pentru toate semnele zodiacale, sunt câteva zodii care se vor simți fericite și norocoase, iubite de Dumnezeu și binecuvântate, de parcă s-ar afla pe nor al protecției divine. Nimic rău nu le va atinge și au sorți de izbândă în ceea ce fac și ceea ce li se întâmplă, chiar dacă lucrurile nu par întotdeauna ușoare pentru ele în această perioadă. Iar aceste zodii sunt…

Pe 21 iunie ( ora 12:14, ora României) are loc solstițiul de vară, un moment important din punct de vedere astronomic și puternic și intens din punct de vedere astral căci el ne conduce către un nou val de energie, o energie a începutului, dar și una mai stabilă, care ne poate ajuta să ne manifestăm dorințele și visurile în perioada următoare și să ne simțim bine în circumstanțele de viață și situațiile în care ne aflăm.

Nu toate zodiile resimt însă la fel influența Solstițiului de vară și chiar dacă acest eveniment astral are o atingere de magie, optimism și bucurie de a trăi pentru toate semnele zodiacale, sunt câteva zodii care se vor simți fericite și norocoase, iubite de Dumnezeu și binecuvântate, de parcă s-ar afla pe nor al protecției divine. Nimic rău nu le va atinge și au sorți de izbândă în ceea ce fac și ceea ce li se întâmplă, chiar dacă lucrurile nu par întotdeauna ușoare pentru ele în această perioadă. Iar aceste zodii sunt…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Capricorn - noroc în dragoste și în relațiile romantice și soluții neașteptate pentru probleme mai vechi

Cu Soarele care se va afla în cea de-a 7-a casă a acestei zodii, nu este de mirare că pentru această zodie relațiile de orice natură, dar mai ales cele romantice și emoționale, se vor afla într-un con de lumină și prin intermediul lor veți trăi un mare sentiment de satisfacție interioară și mulțumire. Față de partenerul de viață, Capricornul reușește să își exprime emoțiile și gândurile, să fie sincer și deschis, ceea ce îl apropie mai mult ca niciodată de acesta.

În plus, are parte de sprijinul acestuia într-o chestiune extrem de importantă pentru el: poate că un proiect personal, poate că o afacere sau o dorință personală, poate că rezolvarea unei chestiuni de sănătate. Cei single își pot întâlni sufletul pereche într-un mod aproape comic, printr-o mică gafă sau o răsturnare de situații neașteptată. Cert este că cei dragi și universul parcă se aliniază pentru a vă oferi cheia mult dorită și a găsi soluții aproape miraculoase pentru probleme mai vechi sau situații ce păreau fără ieșire. Vă puteți considera un norocos în aceste zile, un favorit al astrelor pentru care rotița se învârte în sfârșit în direcția potrivită.

Foto: Amanda Carden /Shutterstock

Zodia Rac - are parte de cea mai bună energie astrologică din horoscop, strălucește și celebrează viața

Pentru Rac, săptămâna în curs este asemenea unei frumoase și mari celebrări, îl așteaptă niște zile și vremuri fericite. În primul rând, se va afla într-o stare emoțională excelentă, este vivace, îndrăgostit de viață, emoțional, dar calm și senin în această perioadă, trăind din plin fiecare secundă. Energia Soarelui în Rac este energizantă și revigorantă pentru această zodie, ajutându-l să își echilibreze mintea, trupul și sufletul, dar și să vindece acolo unde încă sunt cicatrici care pulsează.

Racul are chef și dragoste de viață și de oameni, de vacanțe frumoase, își dorește să celebreze viața cum știe el mai bine. În plus, are parte de întâlniri (planificate sau nu) cu unele dintre rudele sale, participă la diverse întruniri de familie sau profesionale unde strălucește, este ascultat cu atenție, onorat și admirat și unde se simte extraordinar conversând și comunicând. Jupiter din Berbec care luminează cea de-a 10-a casă a Racului îi aduce totodată și un strop de abundență așa că poate avea noroc de unele câștiguri binevenite (de bani, de suflet, de dorințe).

Zodia Fecioară - Bucurie, amintiri de neuitat cu prietenii și cei dragi, dar și relaxare

Este momentul ca zodia Fecioară să strălucească de bucurie și de recunoștință și să se bucure de energia benefică și pozitivă pe care Solstițiul de vară i-o aduce. Această zodie are parte de o perioadă de relaxare, poate chiar de distracție și detașare de probleme iar sectorul călătoriilor și al relațiilor interpersonale își joacă și el rolul său important. Fecioara este mai conectată ca niciodată la toate acele lucruri, locuri și oameni pe care îi iubește și care îi fac sufletul să vibreze.

Te simți binecuvântată că ai oamenii potriviți în viața ta și simți că aparții de o comunitate anume sau chiar de lumea întreagă și te angajezi în activități festive, de vară, antrenante și energizante, care nu lasă loc pentru monotonie și plictis. Inspirat de această energie astrală nouă, îți animi practic propria viață și viețile celorlalți. Pentru mulți nativi Fecioară, aceasta este perioada când creează unele dintre cele mai frumoase amintiri ale vieții lor, indiferent că ne referim la momente speciale în compania prietenilor sau la momente romantice, în compania persoanei iubite.

Zodia Pești - își recapătă încrederea în divinitate și este îndrumat de astre înspre echilibru emoțional și abundență

Odată cu Solstițiul de vară și intrarea Soarelui în Rac, viața nativilor Pești are tendința de a capăta și ea o aură aparte, mai luminoasă și mai norocoasă. Este bine aspectată cea de-a cincea casă a zodiei Pești, casa plăcerilor, a iubirii și a autenticității așa că această zodie va face un pas în spate, se va debarasa de tristețile și dubiile sale și se va scufunda într-un nou sentiment, acela al încrederii în divinitate și în univers, în faptul că lucrurile vor merge până la urma în favoarea sa. De pe altă parte, Zodia Pești își planifică vacanța în această perioadă și se implică activ în viața familiei sau a comunității sale, în care joacă un rol important.

Este un bun moment și de a reconecta mai bine cu momentul prezent și a descoperi partea bună a lucrurilor căci astfel te vei simți mai senin, cu inima mai împăcată și mai ușoară. Poți să te folosești de acest moment al sostitiului și pentru a trece prin acele transformări interioare pe care le evitai, dar care odată inițiate îți vor duce viața într-un timp intens și scurt într-o direcție benefică. Vei resimți și prosperitatea în această perioadă, banii vin către tine și tu îi folosești în mod echilibrat pentru tine și cei dragi.

Foto fr si main: Warm_Tail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri