21 Iunie 2022 publicat în Horoscop 462 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 8 (Numărul Nașterii 8) este guvernată de Uranus, planetă a dualității, simbolizată prin două cercuri lipite, caracter al infinitului. Această planetă poate aduce energiile a două începuturi, a două lumi, a două influențe la fel de puternice, care coexistă în Univers. Aceste caracteristici conferă abilități deosebite pentru Femeia cu Cifra Destinului 8.

Cum calculezi Numărul Destinului?

Înainte de toate, te invităm să aflii care este Cifra Destinului care te reprezintă.

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Femeia cu Cifra Destinului 8

Exenergiile ce caracterizează această femeie sunt reprezentate în special de imprevizibil, de capacitatea de a se adapta instantaneu la orice situație acută, precum și de posibilități nesfârșite, cele care adâncesc simbolul infinitului, simbol al planetei ce o guvernează.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Este evident că această femeie se va ridica peste ceilalți când vine vorba despre alegeri, reacții, decizii, tocmai pentru că ea primește două influențe odată, din două puteri energetice diferite.

Mânată de viteză, nu va fi omul detaliului, însă va fi întotdeauna potrivită să găsească soluții în situații stringente.

Această femeie va fi lider, indiferent ce cale alege, căci are două calități incontestabile: puterea de a lua decizii rapid și asumate, precum și perseverența. În general, majoritatea persoanelor au când una, când alta.

Imprevizibilitatea o va urmări intreagă viață, venind, pe de o parte, cu noi și noi experiențe ce o vor ține departe de rutină, iar pe de altă parte ea însăși va avea o forfotă interioară imprevizibilă.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Este o femeie ce își urmează simțurile, iar acestea se pot schimba de la o zi la alta, de la o ora la alta.

De exemplu, dacă astăzi îi place ceva, mâine se poate răzgândi complet. Dacă astăzi crede în ceva, mâine poate fi foarte nehotărâtă.

Foto: Warm_Tail/ shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 8: în carieră

Femeia cu Cifra Destinului 8 se descurcă de minune dacă își alege un domeniu clar în carieră sa și nu hoinărește între mai multe meserii. Perseverența o va ajuta să se perfecționeze și să avanzeze pas cu pas în carieră, dar și în afaceri.

Că tot am vorbit despre afaceri, femeia cu Cifra destinului 8 este o antreprenoare înnăscută. Va ști să scoată bani și din piatră seacă dacă este nevoie și va avea mereu soluții bune în fața situațiilor de criză.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Așa cum spuneam mai sus, este un lider înnăscut și are o privire de ansamblu asupra lucrurilor. Chiar dacă va avea succes în viață, totuși nu se va învârti în jurul banilor.

Îi place luxul și adoră lucrurile de calitate, însă îi place mai mult să-și trăiască viața decât să își piardă toate orele din zi muncind.

Mânată de o ambiție puternică, femeia cu Cifra Destinului 8 se va face remarcată cu ușurință la locul de muncă și în mediul de afaceri.

Se va descurca foarte bine în mediile ce impun progres și nu rutină, precum și în cele care necesită decizii rapide (de exemplu ar putea fi un excelent medic urgentist și ar putea revoluționa sistemul din care face parte).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri