21 Iunie 2022 publicat în Horoscop 462 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 8 (Numărul Nașterii 8) este guvernată de Uranus, planetă a dualității, simbolizată prin două cercuri lipite, caracter al infinitului. Această planetă poate aduce energiile a două începuturi, a două lumi, a două influențe la fel de puternice, care coexistă în Univers. Aceste caracteristici conferă abilități deosebite pentru Femeia cu Cifra Destinului 8.

Femeia cu Numărul Destinului 8: în familie și relații de cuplu

În viața de cuplu, femeia cu Numărul Nașterii 8 își va găși cu greu partenerul de drum lung, pentru că, pe cât are nevoie de libertate și spațiu de manifestare, pe atât este de sensibilă și are nevoie de un partener cu care să se poată conecta emoțional.

Are nevoie de spațiu, dar și de intimitate, ba chiar am putea spune că nevoile sale par adesea contradictorii.

Fire complexă, femeia cu Cifra Destinului 8 va fi așadar dificil de înțeles, însă nu se va opri din a căuta iubirea. Pentru ea, toți oamenii au dreptul la fericire, însă aceasta nu pică din cer, ci trebuie să facă ceva pentru a o obține.

În familie, față de copiii poate deveni uneori pretențioasă și va încerca să nu le transmită acestora ambițiile ei, deși îi va fi dificil. De asemenea, îi va fi mai greu să acorde libertate celor mici și să accepte că aceștia au ritmul lor, care uneori ei i se poate părea prea lent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Va investi tot ce are pentru copiii ei și se va ocupa de timpuriu pentru a le decoperi talentele, calitățile și a le cultiva, în timp.

Așadar copiii ei vor fi văzut multe și vor ști, de asemenea, multe încă de la vârsta adolescenței.

De ademenea, aceasta va obișnui copiii săi să își asume responsabilitatea și să fie independenți cât mai devreme, să învețe să își facă singuri treburile, să își organizeze singuri timpul și resursele.

Foto: anna.evlanova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri