17 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1831 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 7 este guvernată de Saturn în astronumerologie, cea mai îndepărtată planetă de Soare pe care o luăm în considerare în harta astrală personală. Influențele acestei planete sunt reci, independente, aducând o forță interioară aparte acestei femei. Vă invităm să descoperiți calitățile și puterile femeii cu Cifra Destinului 7.

Cum calculezi Numărul Destinului?

Înainte de toate, te invităm să aflii care este Cifra Destinului care te reprezintă.

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Femeia cu Cifra Destinului 7

Guvernată de Saturn, femeia cu Cifra destinului 7 are un caracter independent și rece, putând să își controleze cu măiestrie emoțiile.

Este inteligentă, însă totodată curioasă și independentă, iar aceste caracteristici se extind în alegerile pe care le face. Așadar nu se va lăsa influențată de ceilalți și va avea, în viață, propriile sale idei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De aceea poate filosofa și totodată poate fi om de știință, creator și inovator.

Pe cât de mult iubește inovația, pe atât de mult respectă tradițiile. Indiferent cât de departe va merge prin creația, curiozitatea și descoperirile sale, întotdeauna va aprecia istoria și rădăcinile sale și nu va ezita să învețe din lecțiile pe care timpul le-a predat omenirii.

Mai mult decât atât, femeia cu Cifra Destinului 7 este foarte înclinată spre meditație și spiritualitate. Își pune des întrebări despre fericire, sens în viață și va pune pe primul loc propriile interese.

Deși are toate atuurile, totuși femeia cu Cifra Destinului 7 nu își dorește să fie lider, să conducă, ci pur și simplu scopul ei este să trăiască așa cum vrea, să dea frâu liber credințelor și valorilor sale, să își dea voie să se dezvoltae în ritmul său.

Nu e de mirare dacă o vom vedea mereu cu o carte în mâna sau dacă o întâlnim în meseriile practicate de elita intelectuală.

Va avea însă de înfruntat tendința să de a evolua și necesitatea de a rămâne atentă la nevoile celor din jur, căci uneori îi poate răni pe ceilalți, urmărind propriul său scop.

Foto: Sergey Nivens/ shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 7: în carieră

Femeia cu Cifra Destinului 7 are o putere de muncă halucinantă, putând realiza tot felul de activități fără oprire, de dimineață până seara. Poate face o muncă plictisitoare ore în șir, păstrând aceeași perseverență, dacă acea muncă este necesară ca ea să își atingă scopurile.

Poate să își asunda emoțiile, așadar colegii mai răutăcioși nu pot intui gândurile acesteia. Poate juca atât de bine cărțile vieții, încât să intaorcă înzecit o răutate a cuiva, care, cu bună intenție, i-a creat greutăți.

Am putea spune că, deși nu urmărește să fie lider, totuși nu este indicat să dezamăgim această femeie. Cei care o mint, încearcă să o manipuleze sau pur și simplu se gândesc să îi „sape groapa”, vor avea de suportat consecințele, care se vor întoarce asupra lor ca un bumerang.

Tocmai de aceea, pas cu pas, în jurul său femeia cu Cifra Destinului 7 va avea oameni frumoși, de încredere, cu care rezonează și care îi conferă libertatea de a crea, de a se exprima, de a se dezvolta.

Așa cum spuneam mai sus, meditația este unul dintre punctele sale forte, la fel și filosofia. Curiozitatea îi este specifică, iar inteligența o va determina să fie atrasă de știință.

Așadar, vom întâlni această femeie în domeniul artelor, al literaturii, științei sau folosifiei, putând totodată să fie creatoarea unui curent spiritual. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri