16 Iunie 2022 publicat în Horoscop 34 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 7 este guvernată de Saturn în astronumerologie, cea mai îndepărtată planetă de Soare pe care o luăm în considerare în harta astrală personală. Influențele acestei planete sunt reci, independente, aducând o forță interioară aparte acestei femei. Vă invităm să descoperiți calitățile și puterile femeii cu Cifra Destinului 7.

Femeia cu Numărul Destinului 7: în familie și relații de cuplu

În viața de cuplu, femeia cu Cifra Destinului 7 este sinceră și dinamică, astfel că va avea mereu ceva de făcut și experimentat alături de persoana iubită. Prin urmare, partenerul sau nu va cunoaște rutina, ci va fi în permanență suprins și se va bucura de noi și noi experiențe alături de iubita sa.

Curiozitatea și spiritul liber al acestei femei se vor regăși și în dormitor, iar un partener monoton nu va rămâne foarte mult lângă ea.

Fire foarte rațională, știe să pună capăt la timp relațiilor în care simte că nu mai poate evolua și o va face brusc, fără remușcări și fără să se uite în urmă.

Este foarte hotărâtă și nu va tolera minciuna. Mai mult decât atât, are nevoie de un partener care să poată susține discuțiile sale intelectuale, și care, totodată, să îi ofere libertatea de care ea are nevoie.

Față de copii, va fi o mamă ce va impune limite puține, necesare și stricte. Pentru ea lucrurile sunt simple și clare. Nu îi place să se complice și nici relația sa cu copiii nu va fi complicată. Fiecare va ști ce așteptări să aibă de la celălalt.

Mai mult decât atât, va oferi libertate copiilor săi, mizând pe încredere și puterea lor de a face alegerile corecte.

Sursa foto articol: Teo Tarras/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri