6 Mai 2011 publicat în Horoscop 145 share-uri

Fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Vord'hak – daca esti nascuta pe 23, 24 sau 25 (orice luna)

Vord'hak este zodia vindecarii si a alinarii. Nativul Vord'hak are un efect curativ asupra celor din jurul sau, dispunand de un dar aparte: acela de a-i face pe ceilalti sa se simta mai bine. De asemenea, dovedeste o buna cunostere a firii umane. Are capacitatea de a empatiza cu ceilalti si se angajeaza in actiuni care au in vedere binele si ajutorul celor in nevoie. Este un bun diplomat si stie cum sa aplaneze conflictele astfel incat nimeni sa nu se simta lezat. Vord'hak aduce alinare la nivelul fizic, al trupului (unii dintre acesti nativi au performante deosebite in domeniul medical) sau la nivel psihic, spiritual (alti nativi Vord'hak sunt buni psihologi sau maestri spirituali). Oamenii se simt confortabil in prezenta acestor nativi. Cuvintele lor, gesturile, felul lor de a fi si de a se purta sunt aducatoare de liniste emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ysb'aal – daca esti nascuta pe 26, 27 sau 28 (orice luna)

Ysb'aal este zodia descoperirii, a aventurii, a explorarii. Nativul Ysb'aal este impulsiv, nestapanit, atras de nou si de inedit, vesnic in cautarea acelor lucruri care sa ii starneasca uimirea si entuziasmul. Este prietenos, deschis, dispus sa-si exprime gandurile si sentimentele. Ysb'aal are un fel aparte, neprefacut de a spune lucrurilor pe nume astfel incat nu te poti supara pe el. Ii place sa traiasca periculos si cu intensitate, bucurandu-se de fiecare moment al vietii. Rabdarea este unul din lucrurile pe care le va capata pe masura ce inainteaza in varsta. Ysb'aal are de indeplinit mai mult misiuni in aceasta viata, insa scopul sau final nu este acela de a le bifa cu INDEPLINIT, ci de a obtine in urma realizarii lor satisfactie si implinire interioara.

Za'our – daca esti nascut in ziua de 29 sau 30 (orice luna)

Za'our predispune spre ordine, obiectivitate, naturalete, sociabilitate. Nativul Za'our este atras de simplitate si de frumos. Este o persoana vesela si zambitoare, rezistenta in fata presiunii, inzestrata in multe cazuri cu un simt al umorului rafinat. Za'our dispune si de simt practic. Este totodata si o persoana cu picioarele pe pamant, ce isi cunoaste foarte bine limitele si posibilitatile. Za'our are o personalitate puternica, insa intampina dificultati atunci cand se afla in postura de a lua decizii radicale, ce ii pot schimba definitiv cursul vietii. Za'our va avea parte de mai multe iubiri de-a lungul vietii sale, insa una singura ii va marca destinul. Aceasta ii va schimba total conceptiile sale despre iubire.

Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau in ziua de 29 februarie

In exterior, Yri’birri este calm, zambitor, intotdeauna stapan pe sine si pe situatie. In interior, lucrurile stau insa putin altfel. Yri’birri are o viata interioara bogata, este plin de creativitate si imaginatie. Este totodata agitat si plin de framantari. Are uneori tendinta de a fi aerian, lasandu-ti impresia puternica ca apartine altor vremuri, altor momente. Este preocupat de viitor si de multe ori se lasa prins de trecut. Cu toate acestea, Yri’birri este inzestrat cu o intuitie puternica, fiind perfect capabil de a-i “citi” pe ceilalti. Te poate uimi cu finetea si realismul cu care percepe situatiile prezente. Yri’birri vede dincolo de suprafata, reusind sa patrunda in profunzimea lucrurilor. Este atras de misticism si de tot ce inseamna spiritualitate.

Foto fr si main: By Fer Gregory /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri