3 Mai 2011 publicat în Horoscop 625 share-uri

Daca de Berbec va apropiati cel mai usor pe plan intelectual, un bun inceput pentru a cunoaste un Taur este intr-o atmosfera de intimitate. Aflati cum puteti intra in gratiile barbatilor fiecarei zodii, ce le place si cum trebuie sa va comportati pentru a-i cuceri mai usor si a incepe o relatie cu fiecare dintre ei.

De Berbec este cel mai bine sa va apropiati pe plan intelectual, eventual invitandu-l la teatru, la muzeu ori imprumutandu-i sau cerandu-i o carte buna. Trebuie in permanenta sa tineti pasul cu el, sa fiti active, dinamice si sa aduceti idei noi – numai astfel ii veti putea trezi admiratia. Nu opuneti rezistenta prea mare in neintelegeri, ci cedati la final – aceasta e o figura dibace pentru a-l face pe incapatanatul Berbec sa se simta bine. Fiti sportive si incercati sa nu intarziati niciodata atunci cand va intalniti cu el. Punctualitatea este un punct forte in relatia cu acesti nativi. Economisiti-va in permanenta energia pentru a putea tine pana la capat pasul cu el.

Un bun inceput pentru a cunoaste un nativ din zodia Taur ar fi intr-o atmosfera de intimitate, ca de pilda cea de la biroul lui sau de acasa. Va va fi recunoscator daca nu il veti plictisi cu angoasele dumneavoastra si daca veti discuta un subiect care sa il pasioneze, ca arta de pilda. Taurul accepta greu o prima intalnire si de aceea, atunci cand acest lucru se intampla, cu siguranta veti fi luate in serios. Fiind un mare gurmand, apreciaza o mancare buna si un vin pe masura, fara ca acestea sa fie insa neaparat servite intr-un local luxos, caci spiritul sau de economie va fi socat. Cadourile facute trebuie sa fie utile si de un bun gust desavarsit, atlfel veti scadea automat in ochii sai, poate chiar il veti jigni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pentru a cuceri un Geaman trebuie etalat un anumit grad de cultura si de eruditie. Subiectele sale preferate de discutie graviteaza in jurul cartilor, in primul rand, apoi in domeniul cinematografiei, al diverselor teorii despre arta si muzica etc. Veti dobandi stima sa daca sunteti foarte competente intr-un domeniu anume si va tratati meseria cu profesionalism si seriozitate. Ideea de baza intr-o relatie cu nativii din Gemeni este de a le trezi in permanenta curiozitatea si de a aduce mereu un suflu nou relatiei, idei originale si chiar extravagante.

Un loc bun in care poate fi abordat Racul este pe malul unei ape, de preferat in noptile cu luna, caci in aceasta ambianta va scapa mult mai usor de complexele sale. Faceti-l sa rada, nu va avantati in discutii prea speculative si invatati sa-l ascultati in tot ceea ce va povesteste, mai ales ca povesteste frumos. Remarcati-i un obiect deosebit de vestimentatie si faceti-i complimente. Discutati pe teme de arta, cereti-i sfaturi si nu uitati ca adora copiii. Nu-l criticati si nu faceti nimic din ceea ce stiti ca ar contraveni inclinatiilor sale. Ii puteti proba minunata sa capacitate de devotiune in caz ca nu va simtiti prea bine si fiti sigure ca timpul pe care vi l-a dedicat va atarna greu in balanta sentimentelor sale.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri