14 Februarie 2011 publicat în Horoscop 10 share-uri

Spre deosebire de horoscopul european, in Horoscopul Japonez exista 11 zodii. Iata care sunt cele 11 zodii japoneze si care sunt trasaturile de caracter asociate lor:

LUNA – daca te-ai nascut in perioada 27 decembrie - 18 ianuarie

Luna nu este doar un astru al misterului si al intuitiei, ci si un simbol al clarviziunii. Oamenii-Luna sunt enigmatici, fascinanti, spirituali, cuceritori, cu un simt intuitiv foarte bine dezvoltat. Sunt nonconformisti, atrasi de tot ceea ce inseamna nou si progres. Este o placere sa-i ai ca interlocutori in zilele lor bune. Sunt sclipitori de inteligenti, iar ideile lor reusesc sa starneasca interesul. Au insa tendinta de a avea schimbari bruste de dispozitie si adeseori se lasa prada sentimentelor. Nervozitatea reprezinta unul din punctele lor slabe. In iubire sunt impulsivi si cu toane, insa odata ce s-au calmat stiu cum sa-ti intre din nou in gratii. Nu poti rezista farmecului pe care il emana.

TESTOASA SACRA – daca te-ai nascut in perioada 19 ianuarie - 14 februarie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Testoasa este un simbol sacru al intelepciunii si al autodeterminarii. Nativii acestui semn sunt blajini, prietenosi, placuti, capabili sa se sacrifice si sa faca compromisuri de dragul persoanei iubite. Totodata, sunt pasnici, buni la suflet, incapabili sa faca cuiva in mod voit. Circumspectia face parte din modul de a fi si de a simti al acestor nativi. Oamenii – Testoasa pot realiza lucruri marete in viata prin autocontrol si autoimpunere. Exercitiile lor de vointa sunt extraordinare. Se hotarasc si iau decizii cu greu. Deciziile lor sunt insa irevocabile. Oamenii-Testoasa nu se uita inapoi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri