10 Februarie 2011 publicat în Horoscop 293 share-uri

AFLA SI TU CARE ESTE ARHETIPUL ZODIEI TALE!

Prin armonia si echilibrul structurii sale, universul reprezinta un sistem complex si fascinant. Fiecare persoana care apartine acestui univers reprezinta o acumulare unica de emotii, sentimente si trairi. Pentru ca universul sa poata exista ca un tot armonios, fiecare fiinta umana are de indeplinit un rol complex, atat fata de propria persoana, cat si fata de ceilalti – iata ce credeau vechii indieni. De asemenea, In viziunea indiana, fiecare zodie se subordoneaza unui model arhetipal de manifestare a rolului sau in univers. Iata care sunt modelele arhetipale asociate zodiilor din horoscopul european:

Berbec - Arhetipul EROULUI – Berbecul este zodia care intruchipeaza cel mai bine prototipul Eroului. Eroul traieste la maximum fiecare clipa, eroul stie cum sa ia de la viata ceea ce are ea mai bun. Eroul stie sa lupte, sa nu se lase invins. Eroul isi pastreaza demnitatea chiar si atunci cand pierde. Eroul nu se da in laturi din fata provocarilor. Trece prin ele cu fruntea sus, cautand sa le depaseasca, sa se autodepaseasca. Eroul dispune de resurse de energie inepuizabile. Eroul actioneaza. Traieste intens. Isi urmareste cu perseverenta idealurile in care crede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Taur – Arhetipul CURTEZANEI/ Arhetipul CRAIULUI– Zodia Taurului simbolizeaza arhetipul Curtezanei/ Al Craiului. Craiul savureaza fiecare clipa si moment al vietii sale pamantesti. Craiul este sclav al placerilor lumesti, carnale. Craiul este o fiinta senzuala. Corpul ii este stapan. Simturile sale sunt cele care fac legea. Senzatiile efemere, pamantesti, care ii aduc aminte de natura sa umana, de latura sa sexuala si fizica, de confortul si intimitatea care se realizeaza prin gesturi si atingeri ale trupului sunt si cele care il guverneaza. Craiul isi gaseste exaltarea prin simturile trupului.

Gemeni – Arhetipul FRATELUI/ Arhetipul SURORII - Zodia Gemeni reprezinta simbolul Fraternitatii. Fratii/ Surorile simt nevoia de comunicare reala, de afectiune sincera, de un sfat prietenesc. Fratii stabilesc relatii pe care timpul nu le poate sterge, relatii frumoase, libere, fara constrangeri, relatii aflate dincolo de interese si nevoi materiale chiar daca le au in vedere si pe acestea. Fratii iti stau alaturi fara conditionari, fara imputari, fara reprosuri. Iti intind mana la nevoie. Fratii constientizeaza diferentele existente intre oameni. Accepta insa oamenii neconditionat, asa cum sunt acestia.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Împreună în arte și simțiri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri