7 Mai 2019 publicat în Horoscop 98 share-uri

Astăzi îți dăruim o floare sau chiar două, în funcție de perioada anului și zodia când te-ai născut. Află care este acea floare a cărei energie îți aduce noroc.

Horoscopul florilor: SĂGETĂTOR

Cine este născut sub semnul Săgetătorului are ca principale caracteristici optimismul și vestelia; iubesc să fie înconjurați de prieteni și să-și îmbogățească constant relațiile, să călătorească și să descopere locuri încă neexplorate care să le satisfacă curiozitatea.

Pare dificil, dacă nu chiar imposibil să cucerești pentru totdeauană inima unui Săgetător care și în dragoste preferă să se arunce în aventuri necunoscute, găsindu-se mereu într-o constantă căutare de noi cuceriri. Florile care poartă noroc acestui semn sunt garoafele roșii, simbol al nobleței, dar și al pasiunii cu care Săgetătorul își trăiește viața. De asemenea, floarea de lotus, care e asociată evoluției conștiinei umane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul florilor: CAPRICORN

Determinați ca niciun altul, cei născuți sub semnul Capricornului se disting pentru determinarea și perseverența cu care își urmăresc propriile obiective.

Uneori pot părea solitari și introvertiți însă, e doar aparent, deoarece în realitate sunt foarte siguri de ei, adoră compania celorlalți, dar preferă să observe de de-o parte, persoanele din cercul lor. Iată de ce sunt ș foarte buni sfătuitori, fiind capabili să răspndă tuturor în funcție de nevoile atent observate.

În dragoste preferă să se abandoneze complet vieții de cuplu. Floarea lor este macul roșu, simbol al puterii pe care o urmăresc în viața profesională și al fidelității care este caracteristică vieții lor afective.

Horoscopul florilor: VĂRSĂTOR

Dintre toate semnele zodiacale, Vărsătorii se disting prin nonconformismul lor: cei născuți în această zodie preferă să meargă contra curentului fără să țină cont de reguli, ca orice spirit liber adevărat.

Extrem de altruiști, pentru ei prietenia este fundamentală, însă, în dragoste nu se arată mereu fideli: în relațiile de cuplu domina dorința lor de libertate și își revendică dreptul de a schimba ideile după cum consideră. Floarea lor purtătoare de noroc este mușcata, simbol al prieteniei, și lăcrămioarele care reprezintă pacea și echilibrul în căutarea cărora se află adesea.

Horoscopul florilor: PEȘTI

Peștii sunt printre semnele cele mai creative ale zodiacului. Arta li se scurge adesea prin vene, iar acesta caracteristică le provoacă o adevărată luptă cu lumea exterioară care nu le înțelege întotdeuna demersul. Volubili, adesea șovăitori, cei născuți sub aceste stele preferă să repună totul în discuție, fapt pentru care orice decizie definitivă reprezintă un obstacol greu de trecut.

Peștii iubesc să viseze cu ochii deschiși și cred cu fermitate în iubirea eternă. Floarile lor purtătoare de noroc sunt glicinele care cu delicatețea lor simbolizează generozitatea, meditația și tendința contemplativă, dar și petuniile, care îi ajută să învingă temerile lor ascunse.

CE SEMNIFICAȚII AU FLORILE?

Pentru că în funcție de energia lor, oamenii au atribuit, de-alungul timpului, simboluri specifice florilor, a dăruim flori poate avea și scopul de a comunica un mesaj precis:

PRIETENIE: muscate

IUBIRE PURĂ, FIDELITATE: nu-mă-uita

DECLARAȚIE DE IUBIRE: lalele

STIMĂ: narcise galbene

INOCENȚĂ: margarete

BUN GUST: cerceluș/fuchsia

VEȘTI BUNE: iris/stânjenel

BUCURIE: lăcrămioare/mărgăritar

REȚINERE: bujor

TIMIDITATE: violete

SPERANȚĂ: ghiocei

RÎNNOIRE: primule

MISTER: frezie

ADMIRATIE și RECUNOȘTINȚĂ: floarea de piersic

FASCINAȚIE și IUBIRE PASIONALĂ: trandafiri

GELOZIE: trandafiri galbeni

AUTOSTIMĂ: narcise albe

PURITATE: crinul alb

BUCURIE: floarea-soarelui

NEÎNCREDERE: ciclaminul

INDIFERENȚĂ: gladiole

VOLUPTATE: tuberose

GRATITUDINE: dalia

NEÎNCREDERE: leandrul

ELEGANȚĂ și SENZUALITATE: orhidee

RENAȘTERE: Steaua de Crăciun

AȘTEPTARE și SPERANȚĂ: anemone

NOROC: ramuri de vâsc

Să dăruim sau să ne dăruim flori, dincolo de orice semnificatie, e un bun obicei care bucura nu doar casa cât și inima!

Foto homepage: By Sofia Zhuravetc/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri