Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Te astepata un an de foc! Dar nu te speria, nu vorbim despre aspecte negative, ci despre incercari pozitive, care duc ambitiile tale personale la un nou nivel, datorita lui Marte care va sta in zodia Balantei pana in data de 25 Iulie.

Capeti in aceasta perioada mai multa incredere de sine si odata cu stima de sine creste si sex appealul, deci anul se anunta a fi incendiar si din acest punct de vedere. A treia veste buna pentru nativii din Zodia Balantei este aceea ca, din punct de vedere profesional, in sfarsit vor realiza ce isi doresc cu adevarat si care este nivelul pe care doresc sa il atinga. Trebuie insa sa aveti curajul de a va asuma si provocarile care se ivesc, acceptandu-le si nu eschivandu-va! :) Este Jupiter cel care va influenteaza cariera in felul acesta si trebuie sa ii acceptati darurile. Trebuie sa aveti insa mai mare grija in ceea ce priveste cheltuielile anul acesta, mai ales cand Saturn intra retrograd, din data de 2 Martie, pana in data de 20 Iulie 2014.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O zi importanta pentru tine, va fi de asemenea 15 aprilie, cand vom trai o luna plina in Balanta si in acelasi timp o eclipsa totala care iti va aduce multe surprize pozitive!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri