5 Noiembrie 2013 publicat în Horoscop 407 share-uri

Din punct de vedere astrologic, cele patru elemente reprezinta modurile posibile prin care realitatea se exprima la nivel de constiinta colectiva. In ceea ce priveste cele 12 semne, fiecare are propria sa esenta particulara. Cele 12 semne ale zodiacului sunt grupate in patru tipuri de experienta care ne este accesibila pe aceasta planeta. Focul se manifesta la nivel spiritual, Pamantul la nivel fizic, Aerul este mental iar Apa este emotionala.

Aer

Foto: Shutterstock.com; elementul aer, aer

Masculin (schimbator din punct de vedere energetic si expresiv)
Influentat de intelect si impulusri sociale

SEMNE DE AER: GEMENI, BALANTA, VARSATOR

Persoanele dominate de semnul Aer sunt vivace si traiesc intens. Energia lor si-o manifest in toate modurile posibile. Au tendinta de a-si intelectualiza trairile si asteptarile.

Apa

Foto: Shutterstock.com; elemntul apa, apa

Feminin (intuitiv din punct de vedere magnetic si receptiv)

Influentat de sentimente si intuitie, de nevoi psihologice profunde.

SEMNE DE APA: PESTI, SCORPION, RAC

Persoanele dominate de semnul primordial apa sunt genul emotional, foarte sensibile si empatice. Viata lor emotionala si imaginativa este foarte intensa si bogata.

Poti sa afli care in ce masura te domina un semn primordial sau un altul, cercetand harta ta astrala - astrograma este o adevarata harta a personalitatii tale. In functie de ziua, ora si locul nasterii, poti afla trasaturile tale, dar si ale celor dragi, poti intelege mai bine de ce unii oameni tind sa actioneze intr-un fel sau altul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sau, poti sa afli cu ajutorul acestui test: Test: Care este elementul sacru care iti defineste viata?

Cand manifestarea unui element dintre cele 4 lipseste cu desavarsire sau se manifesta intr-o proportie redusa, exista nevoia acuta de a ne inconjura de oameni in care este prezenta acea energie ce la noi lipseste. De exemplu, o persoana care s-a nascut sub influenta predominanta a semnului primordial Apa, poate resimti o anume lipsa de directie in viata si ca nu are capacitatea de a se autoorganiza sau de a gandi logic in anumite momente, in consecinta va avea nevoie de luciditatea pe care o imprima semnul primordial Aer.

Daca o persoana are ca semn predominant Pamantul, atunci acea persoana este domniata de pragmatism si nevoia de senzatii fizice. Poate fi o persoana profund realista, careia ii lipsesc capacitatile intuitive ale semnului Foc.

De secole, in stiinta astrologica exista credinta ca oamenii ce au in natura lor combinatii asemanatoare de energii primordiale, conecteaza usor si vad viata in moduri similare. De asemenea, tot din punct de vedere astrologic exista compatibilitate foarte mare intre semnele de Aer si de Foc si intre semnele de Pamant si Apa. Atunci cand ne gandim la atractia erotica, semnele opuse sunt cea mai buna combinatie, se creeaza legaturi irezistibile, fiindca de fiecare data suntem atrasi de ceea ce nu suntem si vrem sa ne completam unii pe ceilalti.

Iti recomandam si:

Psiho-astrologie: Secretele celor 4 Elemente din astrograma ta natala

Arta seductiei masculine in functie de cele 4 elemente primordiale

Feng Shui pentru incepatori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri