31 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 20 share-uri

Care sunt cele mai dificile zodii ale horoscopului, cel mai greu de inteles? Cu cine nu va este deloc usor sa interactionati si sa va intelegeti? Am facut pentru voi un top 3 astrologic, invitandu-va in acelasi timp sa ne dezvaluiti, din experienta proprie, zodiile pe care le considerati voi a fi dificile.

Taur

Taurul este cu siguranta una din zodiile sarmante ale horoscopului. Nimeni nu ii poate nega sufletul sau mare si generos sau faptul ca ar fi dispus sa-si dea si camasa de pe el de dragul cui ii este drag.

Cu toate acestea, nu putem sa nu includem Taurul in categoria zodiilor dificile si spunem acest lucru din cauza fixitatii si a incapatanarii specifice. Taurul este fidel principiilor si filozofiilor sale de viata, atasat de ele pana aproape de aroganta si dincolo de ea. Se lasa cu usurinta condus de orgoliu si nu de dreptate sau ratiune. Nu accepta nici in ruptul capului critica si nu accepta cu niciun pret sa ii fie contrazise opiniile chiar daca ii demonstrezi logic ca nu sunt deloc indreptatite.

Nativii Taur persista in mod indarjit si incapatanat in teoriile lor in ciuda faptului ca nu sunt fundamentate, chiar daca sunt raniti din aceasta cauza, chiar daca lumea intreaga le demonstreaza opusul. Ei isi urmeaza orbeste si prosteste crezul indiferent de consecinte si indiferent de faptul ca ar putea jigni sentimentele cuiva. Ei sunt vanitosi si trebuie sa-si valideze cu orice pret punctul de vedere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Foto Taur via Shutterstock

Fecioara

Desi are si multe calitati si este una din zodiile care se lupta in permanenta pentru a-si imbunatati propria persoana, Fecioara se numara in acelasi timp si printre cele mai dificile zodii ale astrologiei. De ce spunem acest lucru? Din cateva motive simple. Fecioara are mult simt critic (prea mult si aproape ca il duce la extreme uneori!) si este perfectionista, tolerand prea putin greselile celorlalti. Din acest motiv este malitioasa si jignitoare, usor agresiva chiar.

Pentru aceasta zodie perfectionista si intoleranta, greselile dor. Un nativ Fecioara te va pune cu usurinta la punct aratandu-ti unde si cum ai gresit pentru ca data viitoare sa nu se mai repete. Fecioara este vesnic nemultumita, lucru care se reflecta indeosebi in relatiile cu ceilalti. Nu este cu siguranta o persoana usor de abordat. Cand este stresata si obosita, iar rabdarea ii este pusa zdravan la incercare, Fecioara intra in stare autodefensiva. In consecinta, nu va ezita sa te boscorodeasca si sa te faca cu ou si cu otet indiferent de cat de drag i-ai fi.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii

Foto: Fecioara via Shutterstock

Foto homepage: Astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri