31 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 20 share-uri

Care sunt cele mai dificile zodii ale horoscopului, cel mai greu de inteles? Cu cine nu va este deloc usor sa interactionati si sa va intelegeti? Am facut pentru voi un top 3 astrologic, invitandu-va in acelasi timp sa ne dezvaluiti, din experienta proprie, zodiile pe care le considerati voi a fi dificile.

Varsator

Varsatorul reprezinta cu siguranta o zodie frumoasa si aparte, fara de care lumea nu ar mai fi la fel. Indreptatit ar fi sa numim aceasta zodie nu “dificila”, ci greu de inteles... Multi sunt cuceriti de firea independenta, deschisa, libertina a Varsatorului, insa la fel de multi sunt speriati de ea. Nu putini sunt cei care nu tolereaza sa li se spuna verde in fata anumite lucruri sau sa se conecteze la starea de franchete crasa pe care o degaja Varsatorul. Nativilor Varsator nu le place sa urmeze cai batatorite si trasee pe care au mers si altii inaintea lor, iar acest lucru constituie nu de putine ori un mare dezavantaj in relatiile cu ceilalti.

Varsatorii nu rezoneaza cu oricine si ii tin la distanta pe cei pe care ii considera “limitati”. La randul lor, oricand de deschisi si toleranti se considera a fi in raport cu ideile celorlalti, sunt incapatanati si atasati de propriile idei. Nu fac rabat de la ele si nu ii poti convinge in ruptul capului de contrariu. Sunt nehotarati si isi gasesc cu greu drumul in viata, de multe ori incurcand si drumurile altora. Sunt considerati ciudati, atipici, dificili, deloc in “randul lumii”. Au lumea lor in care traiesc si nu lasa pe oricine sa patrunda acolo. Au nevoie de spatiu si libertate chiar si atunci cand sunt in cuplu ceea ce nu este intotdeauna “gustat” si inteles de partener.

Kudika Tarot

Foto Varsator via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri