Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator!

Sursa: Kudika.ro

Zodiacul este format, asa cum bine stii, din 12 zodii. Fiecare semn zodiacal are la randul sau 12 Case, responsabile fiecare cu cate un aspect al vietii.

In functie de corpul ceresc prezent la un anumit moment in timp in fiecare dintre aceste case, cursul actiunilor unui om pot fi influentate. Soarele, luna sau planetele au un impact major in deciziile pe care le luam si directiile in care ne indreptam.

Horoscopul dragostei pentru Berbec in 2014

Casa a saptea, a dragostei si a preocuparilor sociale va fi foarte activa de la inceputul anului pana in 26 iulie 2014. Cu toate acestea, nu vei avea un drum foarte usor. 2011 si 2012 au fost ani foarte dificili pentru Berbeci, din punct de vedere amoros.

Multi dintre nativii acestei zodii au trecut prin despartiri urate sau chiar divorturi. 2013 este anul in care au avut posibilitatea sa isi regaseasca echilibrul interior, sa isi vindece ranile si sa se pregateasca sufleteste pentru 2014.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Relatiile Berbecilor care au trecut cu bine peste acesti ani de cumpana sunt menite sa dureze pentru tot restul vietii.

Cele mai mari sanse ale dragostei vin incepand cu 16 iulie 2014. Cu toate acestea, cel mai probabil vor fi relatii pasagere. Bucura-te de ele si invata cate ceva de la fiecare om care trece prin viata ta. Nu este un an bun pentru casatorie ci mai degraba pentru dezvoltarea personala.

Horoscopul Dragostei pentru Taur in 2014

Viata ta amoroasa a fost relativ instabila in ultimii ani, plina de suisuri si coborasuri, in special din 2011 pana in prezent. Desi ti-a fost greu sa recunosti, faptul ca ai lasat in urma oamenii din trecutul tau s-a dovedit a fi un lucru benefic. De regula, Taurii au mari probleme atunci cand vine vorba sa se detaseze de fostele relatii.

Daca nu ai inca o relatie,ai sansa sa incepi o poveste de dragoste trainica, 2014 nu este cel mai indicat an pentru o casatorie. Daca te indragostesti si crezi ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu te avanta cu capul inainte. Lasa iubirea dintre voi sa creasca si legatura sa se intareasca.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Cele mai mari sanse de a intalni pe cineva de interes vor aparea la sfarsitul lui 2013 si vor continua pana la inceputul anului urmator.

Mai mult decat orice, noua ta relatie va fi mai degraba de ordin spiritual si cel mai probabil atentia ta va fi atrasa de o persoana mai in varsta. Trebuie sa inveti in acest an sa iti exprimi sentimentele si prin cuvinte.

Citeste Horoscopul Dragostei 2014 si pentru celelalte zodii pe Kudika.ro


Iti recomandam si:

Horoscopul Saptamanal al Dragostei by Garbo.ro

Horoscopul iubirii pentru 2014

Horoscop 2014: Previziuni despre dragoste, bani si cariera in horoscopul italian

Foto homepage: astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri