Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

2 - 8 noiembrie – Semargl

Semargl este zeul solului si al fertilitatii, una din cele opt zeitati primare. Precum Rugievit, a carui varianta ar putea fi, Semargl este reprezentat asemeni unui cerber, avand 7 capete. El este zeitatea care protejeaza semintele si cerealele, indeosebi ovazul, dar si zeu al lunii. El pazeste vatra familiala si recoltele, avand totodata si rol de protectie a sentimentelor intime dintre femei si barbati. Timpul benefic al acestui Zeu era considerat a fi noaptea.

Nativii aflati sub patronajul acestui zeu sunt oameni care iubesc provocarile si nu se dau inapoi atunci cand este vorba despre autodepasire. Isi stabilesc mereu noi standarde pe care trebuie sa le atinga. Ii indragesc pe cei din jurul lor si isi doresc sa aiba multi copii si o familie frumoasa. In acelasi timp, sunt practici, chibzuiti, iubesc frumosul si elegantul si pun mare pret pe intuitie atunci cand se afla intr-o situatie dificila. Instinctele lor de lupta si autoaparare sunt bine dezvoltate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

9 noiembrie – 30 noiembrie - Skiper

Skiper este conducatorul tuturor serpilor si creaturilor care se afla in infernul lumii invizibile. Cei nascuti sub semnul acestei zodii au abilitati aparte si o intuitie iesita din comun. Uneori, sunt inzestrati cu abilitati paranormale si extrasenzoriale. Au un al saselea simt care le “spune” cand o anumita situatie poate fi considerata primejdioasa.

Pot simti atat energia pozitiva, cat si pe cea negativa in ceea ce-i priveste pe cei din jurul ei. Sunt blanzi si buni, insa in interior au o unda de agresivitate pe care incearca sa si-o tina sub control. Isi doresc sa se conecteze la intelepciunea si cunostintele stramosilor lor si dintre ei se pot ridica mari lideri spirituali.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri