Primavara aduce o vibratie pozitiva si un nou pentru fiecare dintre noi. Descopera mai jos in ce domenii din viata ta se manifesta acum cele mai favorabile influxuri astrale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Berbec

Pentru tine, primavara aduce numeroase avantaje in sectorul comunicational si al invatarii. Vei dori sa-ti extinzi cunostintele, sa-ti creezi noi contacte, iar membrii familiei tale iti vor putea fi de ajutor in aceasta directie. In plus, ai capacitatea acum de a privi cu mult optimism evenimentele din viata ta, iar cei din jur vor fi atrasi de <invataturile> tale ca de un magnet.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Taur

Pentru nativele din Taur, asigurarea stabilitatii emotionale si financiare se afla in prim-planul primaverii 2013. Daca esti nascuta sub acest semn, vei lucra acum cu determinare si incredere pentru a-ti mari veniturile, iar astrele iti promit succesul in acest sector al vietii. In plus, exista posibilitatea de a-ti stabiliza bugetul in mod indirect prin aportul adus de partenerul de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe plan emotional vei fi pusa in pozitia de a-ti reevalua toate relatiile de parteneriat pe termen lung. Insa deciziile pe care le vei lua acum, inclusiv aceea de a intra intr-un nou anagajament de durata, iti vor fi extrem de benefice pe viitor.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Gemeni

Daca esti nascuta sub mentalul semn al Gemenilor, norocul iti surade din plin in primavara 2013 pe planul afirmarii personale. Esti increzatoare in talentele tale, plina de idei stralucite si dornica de noi inceputuri.

Foloseste-te de libertatea si entuziasmul cu care astrele te inzestreaza acum spre a-ti pune in practica aspiratiile de mult uitate. Nu uita totusi sa te ocupi si de responsabilitatile tale de zi cu zi. Pana la urma, pastrarea echilibrului in toate este cea mai buna cale de a obtine succesul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri