Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

Va invitam astazi sa facem o incursiune in trecutul mistic al vechilor slavi si sa descoperim o mitologie fascinanta si provocatoare, prea putin cunoscuta multora dintre noi. Spre deosebire de mitologia greaca, care este poate “aspra” si “dura”, mitologia slava este mai blanda. Ea are unele dimensiuni specifice doar ei. Autoritatile supreme nu sunt atat de bine definite, nu taie si spanzura, nu nasc povesti crude si fabuloase in jurul lor. Ceea ce a ramas foarte pregnant in jurul lor si a supravietuit peste ani este CARACTERUL acestor zei. Zeii slavi sunt foarte bine definiti ca si personalitate si au atribute clare. Aproape toti sunt o punte intre om si natura.

Iti prezentam asadar un horoscop cu totul si cu totul special, bazat pe credinta vechilor slavi ca suntem nascuti sub influenta unor puteri ceresti aflate deasupra puterilor noastre umane. Ciclul anul solar (ciclul Svarog) era format din mai multe perioade de timp, fiecare perioada fiind dominata si stapanita de o zeitate sacra. Aceasta zeitate imprima personalitatii, vietii si destinului persoanei nascute in intervalul de timp respectiv anumite trasaturi si coordonate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii.! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

HOROSCOPUL SLAV

21 martie – 20 aprilie – Yarilo

In mitologia slava, Yarilo este considerat a fi zeului primaverii si al soarelui de primavara. El simbolizeaza totodata si fertilitatea, dragostea si pasiunea, fiind cunoscut pe alocuri ca fiind Zeul Alb.

Yarilo este cel care imprima acestor nativi vitalitate, multa energie sexuala, dar si tendinta de a se alege ocazional cu inima franta. Cei apartinand zodiei Yarilor au o latura romantica si tin foarte multe cont in alegerile lor de sentimente. Sunt inovatori si deschizatori de drumuri, intotdeauna un spirit tanar, cautand sa elimine plictiseala din peisaj.

21 aprilie - 21 mai – Lada

Lada este o zeita slava a creatiei, considerata a fi mama tuturor zeilor. Ea patroneaza peste dragoste, tinerete, veselie si armonie si este un simbol al frumusetii si al ordinii. Acolo unde este ea, acolo este si caldura, confort, un sentiment de a te afla “acasa”.

Cei nascuti in aceasta zodie imprumuta anumite trasaturi ale zeitei Lada. Sunt iubitori si adora sa fie adorati. Au o abilitatea fantastica de a empatiza cu ceilalti si de a-i intelege. Atrag oamenii in jurul lor ca un magnet si nu vor fi niciodata singuri si nici lipsiti de confortul material. Nu iarta daca sunt inselati sau tradati. Li se poate reprosa o oarecare inertie in a lua decizii, dar si indaratnicie.

Foto: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri