Primavara aduce o vibratie pozitiva si un nou pentru fiecare dintre noi. Descopera mai jos in ce domenii din viata ta se manifesta acum cele mai favorabile influxuri astrale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Rac

Pentru nativele din Rac, renuntarea la atasamentele din trecut este cel mai mare beneficiu pe care primavara 2013 il aduce in viata lor. Daca esti nascuta sub semnul de apa al Racului, vei avea capacitatea acum de a fi un real sprijin pentru cei apropiati. Iar acestia iti vor oferi la randul lor sprijinul afectiv necesar pentru ca tu sa-ti definitivezi renasterea emotionala.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Leu

In primavara 2013, extinderea cercului de prieteni si de cunostinte este sectorul cel mai avantajat pentru Lei. Acestia vor fi extrem de creativi si de sociabili, existand posibilitatea de a atrage colaboratori de nadejde pentru proiectele lor ingenioase.

In prim-plan vor fi acum si chestiunile care tin de camin si de relatiile de familie. Acestea vor solicita mai multa implicare din partea nativilor in aceasta perioada, insa vor aduce impliniri pe masura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Fecioara

Conjuncturile astrale din primavara 2013 le aduc nativelor din Fecioara recunoasterea pe plan social sau profesional. Daca esti nascuta sub acest semn, vei avea acum ocazia de a culege roadele eforturilor tale in cariera din ultimul timp. In plus, iti vei putea intari statutul si imaginea sociala, simtind acum ca esti pe drumul cel mai bun cu putinta pentru tine.

De asemenea, in planul relatiilor familiale vei avea parte de o comunicare foarte buna in aceasta perioada, iar cei dragi vor fi deschisi sa-ti aprecieze simtul practic si sfaturile de bun-simt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri