Primavara aduce o vibratie pozitiva si un nou pentru fiecare dintre noi. Descopera mai jos in ce domenii din viata ta se manifesta acum cele mai favorabile influxuri astrale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Balanta

In primavara 2013, Balantele vor avea noroc in tot ceea ce tine de studii aprofundate, de calatorii si de cunoasterea unor persoane care le extind orizonturile in viata.

Daca esti nascuta sub acest semn mental, vei avea ocazia acum de a te implica cu entuziasm in noi relatii si in noi proiecte pline de inedit. Astfel, vei reusi sa-ti modifici, chiar fara sa iti dai seama, sistemul de credinte in viata, deschizandu-te cu incredere catre posibilitatile infinite pe care Universul ti le poate oferi.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Scorpion

Daca esti nascuta sub semnul Sorpionului, primavara 2013 iti aduce ocazia de a te reconecta la resursele tale interioare de incredere si putere. Te vei concentra acum asupra motivatiilor tale profunde in viata, iar aceasta iti va aduce multa stabilitate emotionala, inclusiv in relatiile cu ceilalti.

In plus, sectorul stabilitatii financiare este si el avantajat in aceasta perioada, existand posibilitatea obtinerii unei mosteniri sau a imbunatatirii veniturilor prin intermediul partenerului de viata.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Sagetator

Pentru tine, sectorul parteneriatelor de durata se dovedeste cel mai avantajos in primavara 2013. Fie ca vei iesi odata pentru totdeauna din parteneriatele care nu iti mai sunt favorabile, fie ca vei cunoaste noi parteneri de nadejde, totul se desfasoara cu mult mai multa usurinta acum.

In plus, vei avea capacitatea de a te face rapid placuta in fata celorlalti, lucru foarte important mai ales daca lucrezi cu publicul sau daca esti implicata in chestiuni juridico-legale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri