Primavara aduce o vibratie pozitiva si un nou pentru fiecare dintre noi. Descopera mai jos in ce domenii din viata ta se manifesta acum cele mai favorabile influxuri astrale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, cel mai norocos sector in primavara 2013 este cel legat de serviciu si de intretinerea sanatatii. Daca esti in cautarea unui loc de munca, astrele iti vor scoate in cale cele mai bune oportunitati. Iar daca ai deja o profesie stabila, conjuncturile astrale te sustin in asumarea unor noi responsabilitati profesionale, sau in reorganizarea benefica a sarcinilor prezente, astfel incat sa gasesti echilibrul necesar intre munca prestata si recompensa financiara.

Primavara 2013 este de asemenea un moment bun pentru a te ocupa de analize sau de proceduri medicale si pentru a face orice alti pasi necesari in mentinerea sanatatii tale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Varsator

Primavara 2013 iti aduce posibilitatea de a te bucura din plin de viata, atat prin intermediul prietenilor, cat si prin intermediul descoperirii unor noi hobby-uri. Deschiderea ta catre latura ludica a vietii va atrage numeroase persoane creative in jurul tau, inclusiv un potential iubit daca esti in cautarea acestuia.

Nativele care au deja partener sau familie se vor implica intr-o serie de activitati recreative inedite alaturi de cel drag/de cei dragi, avand ocazia acum de a ridica <jucatul> la rangul de arta.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Pesti

Sectorul cel mai avantajos pentru Pesti in primavara 2013 este cel al familiei si al caminului. Unele native isi pot gasi o noua locuinta in aceasta perioada, sau se pot muta cu o persoana noua, inclusiv cu partenerul de viata.

Sentimentul de stabilitate pe care il vor cunoaste acum este unul profund si care le aduce multa implinire acestor native. In plus, tot ceea ce tine de relatia cu familia si de confortul sufletesc primeste acum toata sustinerea astrala, pentru a se dezvolta intr-o maniera armonioasa si durabila.

Foto front, main si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul dragostei pentru anul 2013, anul lui EROS cel magic!

Horoscopul tiganesc

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Iti recomandam de asemenea:

Raport numerologic personalizat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri