1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

 Rege de Inima Neagra - 1 ianuarie

Daca te-ai nascut in prima zi a anului, te influenteaza energia speciala a Regelui de Inima Neagra.  Aceasta carte reprezinta energia si intelepciunea. Persoanele care detin aceasta carte detin o putere incredibila, dar pe care trebuie sa o recunoasca si sa invete sa o foloseasca.

Accepta provocarea cartii tale, caci tu poti fi un lider inspirational, consilier, vindecator, om de stat sau un foarte bun parinte. Accepta aceasta provocare reprezentata in mod simbolic de cartea ta si cu siguranta nu poate exista o limita in legatura cu orice iti propui. Aceasta este o carte a succesului.

Rege de Trefla - 27 ianuarie, 26 februarie, 23 martie, 21 aprilie, 19 mai, 17 iunie, 15 iulie, 13 august, 11 septembrie, 9 octombrie, 7 noiembrie, 5 decembrie

Oamenii nascuti sub influenta Regelui de Trefla sunt foarte curiosi, iubesc sa afle lucruri noi si au performante in cercetare si studiu. Sunt emotionali si idealisti. Sunt gata sa faca sacrificii pentru copiii lor si in mod particular pentru educatia lor. Sunt parinti exceptionali care stiu sa transmita valori etice fundamentale, copiilor lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rege de Romb - 14 ianuarie, 12 februarie, 10 martie, 8 aprilie, 6 mai, 4 iunie, 2 iulie

Cartea Regelui de Romb este o carte a intelepciunii si a puterii. Aceste persoane pot parea reci si dure, dar de fapt ascund un spirit filantropic, justitiar.

Regele de romb este nascut cu o constiinta a puterii si in mod natural pot fi foarte buni lideri. Sunt buni afaceristi, pentru ca in ceea ce ii priveste, banii joaca un rol extrem de important in viata lor.  Aceste persoane joaca mereu cartea castigatorilor fiindca  nu isi permit sa piarda. 

Rege de Inima Rosie - 30 iunie, 28 iulie, 26 august, 24 septembrie, 22 octombrie, 20 noiembrie, 18 decembrie

Te-ai nascut cu aceasta carte? Este o carte a oamenilor mult iubiti. Sunt prietenosi, magnetici. Lasa in jurul lor atat de mult calm, pace, liniste. Aceasta este puterea lor fascinanta. Acea putere care ii vrajeste pe oameni. Regele de Inima Rosie stie ca cea mai mare putere este puterea iubirii si ca iubirea este invincibila.

Oamenii care detin aceasta carte sunt sufletul familiilor sunt cei care emana energia pozitiva in grupul de prieteni si foarte buni asociati.

Image front: Adina VoicuPixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri