1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

Jocker - 31 decembrie

Daca te-ai nascut in data de 31 decembrie, chiar in ziua Revelionului, inseamna ca esti sub semnul Jokerului. Aceste persoane sunt plinde un farmec aparte si de mister sunt fiinte pasionale care stiu intotdeauna ceea ce vor de la viata si de la iubire. Jokerii sunt persoane unice, interesante si cu aplecare catre intelepciune.

 As de Inima neagra - 13 ianuarie, 11 februarie, 9 martie, 7 aprilie, 5 mai, 3 iunie, 1 iulie

Acessta carte reprezinta "misterul vietii". De asemenea, aceasta carte simbolizeaza intelepciunea spirituala. Daca te-ai nascut sub influenta acestui simbol, ai capacitatea de a infrunta problemele care apar prin disciplina si viziune. Esti o persoana care in final, devine un exemplu pentru toti cei din jur.

As de Trefla - 31 mai, 29 iunie, 27 iulie, 25 august, 23 septembrie, 21 octombrie, 19 noiembrie, 17 decembrie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Daca te-ai nascut sub influenta Asului de Trefla, atunci esti probabil, o persoana insetata de cunoastere, in acelasi timp cel mai persistent sentiment pe care il ai este dorinta de a descoperi adevarata iubire.

As de Romb - 26 ianuarie, 24 februarie, 22 martie, 20 aprilie, 18 mai, 16 iunie, 14 iulie, 12 august, 10 septembrie, 8 octombrie, 6 noiembrie, 4 decembrie

Ambitia este cuvantul cheie pentru aceasta carte. Aceste persoane au o personalitate rece, pragmatica. Cercul de relatii este foarte important pentru persoana care detine Asul de Romb. Este in acelasi timp, o persoana incredibil de carismatica si de joviala.

As de Inima Rosie - 30 decembrie

Daca te-ai nascut pe 30 decembrie, atunci "ai tras" aceasta carte, care este un simbol al iubirii. Aceste persoane au o personalitate magnetica, irezistibila. Le place sa se implice in relatii care necesita sacrificiu sau in alte activitati cu tenta filantropica.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri