, 30 Noiembrie -0001 publicat în Horoscop 2 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

 
2 de Inima neagra - 12 ianuarie, 10 februarie, 8 martie, 6 aprilie, 4 mai, 2 iunie

Destinul persoanelor nascute cu aceasta carte este acela de a invata cum sa depaseasca frica subconstienta de parteneriat. Persoanele influentate de acest simbol sunt foarte muncitoare, dar se adapteaza cu greu in situatiile care necesita munca de echipa

2 de Trefla - 30 mai, 28 iunie, 26 iulie, 24 august, 22 septembrie, 20 octombrie, 18 noiembrie, 16 decembrie

Persoanele nascute sub acest simbol sunt foarte inteligente si inventive. In relatii isi dezvaluie latura romantica si de asemenea isi manifesta pe deplin, creativitatea.

2 de Romb - 25 ianuarie, 23 februarie, 21 martie, 19 aprilie, 17 mai, 15 iunie, 13 iulie, 11 august, 9 septembrie, 7 octombrie, 5 noiembrie, 3 decembrie

Persoanele care au tras aceasta carte iubesc sa fie in centrul atentiei si au foarte mare nevoie de stabilitate financiara. Aceste persoane au un bun simt pentru afaceri si marketing.
 

2 de Inima rosie - 29 decembrie

Karma persoanelor nascute sub 2 de inima rosie vorbeste despre nevoia de securitate. De asemenea, aceste persoane cred din toata inima in suflete pereche. Se implica in relatii serioase care sa le aduca siguranta si confort atat emotional, cat si financiar. De asemenea, aceste persoane sunt si foarte destepte.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri