28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica ISIS (25 februarie – 26 martie)

Isis era zeita disciplinei in Egiptul antic, intruchipand mama si sotia ideala. In acelasi timp insa, Isis era perceputa si ca patroana a naturii si a magiei, apropiata de sufletul slavilor, al mestesugarilor si al pacatosilor. Ea asculta insa si rugaciunile celor bogati si sus pusi. Cei nascuti sub semnul lui Isis au o intuitie bine dezvoltata si dezvolta relatii frumoase cu cei din jur bazandu-se pe aceasta calitate a lor. Au o fire activa si dinamica. Sunt deschisi si nu ezita sa priveasca lucrurile din mai multe perspective si unghiuri. Au incredere in ei insisi si ceilalti ii gasesc la randul lor a fi niste persoane de incredere. Sunt directi si isi expun gandurile intr-un mod direct, insa indulcindu-le prin prisma umorului. Dau insa inapoi atunci cand situatiile se complica si au tendinta de a zabovi prea mult asupra unor ganduri si idei, prinzandu-se in panza lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia faraonica OSIRIS (27 martie – 28 aprilie)

Osiris este zeul lumii subpamantene si a mortilor si este infatisat adesea ca avand pielea verde, simbol al renasterii si al unei vieti noi. Cei nascuti sub semnul lui Osiris au o fire contradictorie si sunt plini de paradox emotional. Din aceasta cauza, au tendinta de a fi neintelesi sau prost intelesi de catre cei din jur. De regula, sunt oamenii initiativelor si nu se dau in laturi in a intreprinde lucruri noi, inedite. Isteti si plini de forta si avant, stiu sa profite de ocazii si oportunitati, beneficiind de pe urma lor. Un mare dezavantaj al personalitatii lor este acela ocolesc responsabilitatile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri