28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica SPHINX (27 decembrie – 25 ianuarie)

Sfinxul este gardianul comorii si are trupul unui leu si capul unui barbat, putand insa lua forma oricarei fiinte. Putem spune ca cei nascuti sub semnul Sphinxului au intr-un fel o personalitate duala. Desi in exterior vor sa para veseli, sociabili si lipsiti de griji, in realitate sunt de fapt seriosi, profunzi si sensibili. Chiar daca le vine greu, lasa impresia ca se adapteaza cu usurinta oricarei situati. Sunt ageri si perspicace si au invatat ce inseamna autodisciplina. Merg adeseori pe mana ei. Sunt extrem de sensibili si atrasi de tot ceea ce inseamna amanunt si detaliu. Uneori insa, au tendinta de a judeca gresit si se arata a fi inflexibili si de neinduplecat.

Zodia faraonica SHU (26 ianuarie – 24 februarie)

Shu este zeul aerului si personifica atat lumina soarelui, cat si puterea vantului. Cei nascuti sub semnul lui Shu au o creativitate uimitoare si sunt inzestrati de multe ori cu talente deosebite. De regula, cand reusesc sa atinga potentialul maxim al propriului talent, ating si succesul. Sunt insa tematori din fire si adesea, din cauza ezitarilor lor, rateaza multe oportunitati. Sunt perfectionisti si le frica sa nu dea gres si sa esueze. Au coloana vertebrala, scrupule si principii de viata frumoase. Umorul lor este fin, gustat de cei din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri