Ce exercitii sunt potrivite pentru ca fiecare zodie sa-si mentina sanatatea optima si sa aiba sa trup frumos, sanatos, armonios si tonifiat?

Sport pentru Capricorn

Reprezentantele semnului Capricorn trebuie sa isi aleaga un sport de anduranta pentru ca pot rezista foarte bine si nu doresc neaparat sa vada rezultate imediate. La fel, nativele din aceasta zodie au nevoie de provocari - un sport prea usor le va plictisi.

Atunci cand faceti exercitii, pentru a va pastra intr-o forma fizica mai buna, incercati-le pe cele cu un impact scazut asupra articulatiilor.

Sport pentru Varsator

Nativele din aceasta zodie au nevoie sa practice un sport care sa le elibereze de rutina. Dansul sau sporturile extreme fac parte din alegerile ideale.

Pentru a obtine rezultate majore, cele nascute in semnul Varsator trebuie sa varieze exercitiile, insa sa insiste cel mai mult pe zona picioarelor, aceasta zodie fiind asociata cu picioarele Marelui Om.

Sport pentru Pesti

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, concentrati-va pe legatura dintre minte si trup, ea fiind foarte importanta pentru rutina dumneavoastra legata de sport. Astfel, alegeti exercitii ce va ofera sansa de a va explora propria personalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ca si zodie, nativele din Pesti iubesc apa. Asadar, sporturile precum inotul sunt o alegere excelenta pentru dumneavoastra.

Yoga nu trebuie nici ea exclusa.

Foto front, main si interior: sxc.hu

Iti recomandam si Horoscop culinar: ce si cum mancam in functie de zodie

Inscrie-te la Horoscopul Saptamanal al Iubirii

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri