Ce exercitii sunt potrivite pentru ca fiecare zodie sa-si mentina sanatatea optima si sa aiba sa trup frumos, sanatos, armonios si tonifiat?

Un stil de viata sanatos este foarte important pentru dezvoltarea noastra in mod armonios. Astfel, in functie de zodie si caracteristicile sale, fiecare persoana se simte cel mai bine practicand un anumit tip de sport.

Sport pentru Berbec

Ca si zodie, nativele din Berbec sunt lideri innascuti si firi competitive. De aceea, un sport de echipa este cea mai buna alegere pentru ele.

La fel, au nevoie de antrenamente de exercitii scurte, insa solicitante care sa le dezvolte armonios musculatura. Pentru relaxare, se pot refugia in activitati precum yoga ce le vor limpezi gandurile.

Sport pentru Taur

Daca v-ati nascut in aceasta zodie, aveti nevoie de exercitii individuale pentru a da randament. Ascultand muzica in casti si refugiandu-va in propriul univers va veti putea concentra mai bine atunci cand desfasurati exercitii in interior (yoga) sau un sport de exterior precum ciclismul sau jogging-ul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Faceti stretching in fiecare dimineata.

Sport pentru Gemeni

Nativele din aceasta zodie au nevoie sa practice o rutina de sport variata deoarece nu se pot adapta nicidecum la monotonie.

Atunci cand practica exercitii de orice fel, reprezentantele nascute in Gemeni prefera ca, in acelasi timp, sa interactioneze cu ceilalti. Un sport in echipa le avantajeaza. La fel si yoga, putand beneficia pozitiv de pe urma conexiunii dintre minte si trup.

Foto 1 si 2: Alina Paraschiv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri