Ce exercitii sunt potrivite pentru ca fiecare zodie sa-si mentina sanatatea optima si sa aiba sa trup frumos, sanatos, armonios si tonifiat?

Sport pentru Rac

Un sport acvatic - inotul, scufundarile, mersul cu barca - este intotdeauna indicat pentru nativele din aceasta zodie de apa.

La fel, reprezentantele semnului Rac au nevoie de o rutina de exercitii care sa le ajute sa se dezvolte armonios si sa le lucreze in special zona abdominala cu care sunt asociate in anatomia Marelui Om.

Sport pentru Leu

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, va place sa fiti mereu in centrul atentiei si sa va puneti in valoare corpul atletic. Ca si exercitii, indicate sunt pilates, aerobicul si yoga. Cursurile de dans alaturi de partener va scot in evidenta.

Ideal atunci cand faceti sport este sa fiti intr-o sala cu multe oglinzi nu doar pentru a observa cat de corect lucrati, ci si pentru a va corecta postura.

Sport pentru Fecioara

Pentru ca sunteti pline de energie, ca si native in aceasta zodie trebuie sa alegeti exercitii care sa va solicite intregul corp, si nu anumite parti ale acestuia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

La fel, alegeti o forma de exercitii care sa va permita sa fiti mobile, dar si creative! Aveti nevoie ca propria rutina de sport sa poata avea loc si inauntru, dar si afara. Mai mult, nu uitati ca veti beneficia si psihologic de pe urma unui stil de viata sportiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri