21 Iunie 2018 publicat în Horoscop 543 share-uri

Să explorăm dimensiunea iubirii din punct de vedere astrologic. La ce visează fiecare zodie în materie de romantism, suflet pereche și dragoste?

Horoscopul sufletului pereche: Balanță

Cei din Zodia Bălaneței sunt foarte intuitivi și sinceri. În fața persoanei iubite se expun total și au nevoie de o persoană capabilă să conțină emoțiile lor. O balanță se va simți împlinită în viața sa doar dacă își va găsi sufletul pereche, acel om capabil de inteligență emoțională și evoluție personală.

Horoscopul sufletului pereche: Scorpion

O persoană din zodia Scorpion prețuiește loialitatea mai mult decât orice. O persoană din această zodie se deschide cu greu în fața cuiva fiindcă îi este teama de vulnerabilitate și trădare. Trădarea îi face să se simtă descoperiți și deznădăjduiți, așa încât în relațiile romantice nu riscă prea mult. Dar când o fac, persoana pe care o putem numi sufletul lor pereche, este o persoană pozitivă și fidelă sub toate aspectele. Cei din Scorpion își doresc pe cineva care să le fie alături total.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Pexels

Horoscopul sufletului pereche: Săgetător

O persoană din Zodia Săgetător nu se îndrăgostește ușor, dar îi este ușor să se bucure de momente interesante alături de cineva care le stârnește interesul. Până își întâlnesc Sufletul Pereche, cei din Săgetător preferă "să cutreiere din floare în floare", bucurându-se de viață. În momentul când au întâlnit o persoană specială, datele problemei se schimbă total, fiind capabili să vină în întâmpinarea persoanei iubite cu multă dăruire, creativitate și romantism. Această persoană trebuie să fie însă cu totul și cu toul specială, iar atracția să fie una fulminantă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri