21 Iunie 2018 publicat în Horoscop 543 share-uri

Să explorăm dimensiunea iubirii din punct de vedere astrologic. La ce visează fiecare zodie în materie de romantism, suflet pereche și dragoste?

Horoscopul sufletului pereche: Capricorn

Capricornii sunt firi practice dar caută sensibilitatea și siguranța într-o relație. Nu sunt persoanele care pot face compromisuri. Nu ar face compromisuri pentru bani sau alte foloase materiale, tot ceea ce contează pentru ei este să fie alături de persoane competente și în același timp sensibile. Sufletul Pereche al unei persoane din Capricorn este capabilă să ofere protecție, afecțiune și suport emoțional. Relațiile Capricornilor trebuie să fie bazate pe maturitate.

Foto: Pexels/ Adam Kontor

Horoscopul sufletului pereche: Vărsător

Și pentru cei din Zodia Vărsător, loialitatea este un element cheie al unei relații amoroase reușite. Când cred că au găsit pe acel CINEVA, cei din Vărsător se îndrăgostesc iremediabil și adesea nu sunt capabili să vadă și părțile negative ale acelei persoane. Ei au nevoie în viața lor de un Suflet Pereche care nu îi va dezamăgi niciodată.

Horoscopul sufletului pereche: Pești

Visători și sensibili, cei din Zodia Pești se îndrăgostesc rar fiindcă au o perspectivă foarte idealizată a persoanei ideale, dar când o fac, trăiesc o iubire extrem de specială. Se îndrăgostesc atunci când renunță la propriile bariere interioare, iar sufletul lor pereche este persoana care a știut să îi ajute să demonteze aceste bariere, o persoană care îi ajută să vadă că iubirea este posibilă, dincolo de planuri ideale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri