6 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 514 share-uri

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

via kudika.ro

Fiecare zodie are un talent special, desprins din sfera supranaturala. La unii dintre nativi se manifesta mai puternic in timp ce la altii actioneaza pe cai foarte subtile. Afla care este puterea ta paranormala si ce poti face cu ea.

Berbec

Putere magica: proiectia astrala

Nativii in Berbec sunt persoane realiste si foarte ambitioase. Desigur ca uneori pot da dovada de incapatanare insa in general, acest lucru face parte din farmecul lor. Cuvantul care ii defineste cel mai bine pe Berbeci este curajul. Isi asuma riscuri foarte mari si se avanta cu capul inainte, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Puterea lor supranaturala este proiectia astrala, un dar destul de rar. Aceasta presupune capacitatea de a accesa si de a observa alte planuri de existenta pe care nu le pot percepe cu simturile obisnuite.

De cele mai multe ori, proiectia astrala se petrece in timpul somnului. Spiritul se desparte de trupul fizic si poate calatori in Univers. Cei care au aceasta capacitate foarte bine dezvoltata pastreaza amintiri din timpul acestor incursiuni, chiar daca nu stiu sa le interpreteze intotdeauna ca atare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire


Taur

Putere magica: vindecarea

Nativii in Taur au suflete foarte calde si iubesc usor. De asemenea, ii accepta pe cei din jur exact asa cum sunt si nu au obiceiul sa critice. Desi sunt caracterizati de realism, ca si celelalte doua zodii de pamant, ei au un plus o doza serioasa de romantism pe care o gasesti foarte rar la Fecioare sau la Capricorni.

Tocmai datorita aceste calduri sufletesti a lor, Taurii au darul de a putea vindeca, nu doar propriile suferinte ci si pe ale celora pe care ii iubesc. Atunci cand bioenergia este mai condensata sau cand nativii stiu sa si-o concentreze in palme, acestia pot descoperi nu doar problemele de sanatate ci si dezechilibrele din aura cuiva.

Desigur, talentul este mult mai potent atunci cand intre Taur si cealalta persoana exista o conexiune sufleteasca profunda.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: magie, putere via Shutterstock

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri