Citeste horoscopul general pentru fiecare zodie in parte! Drept bonus, primesti si Sfatul Astrologic al Saptamanii.

Berbec

Saptamana este in general una productiva pentru nativul Berbec, cu mici exceptii catre sfarsitul saptamanii cand simti ca nimic nu iti iese asa cum ti-ai fi dorit si te incearca un usor sentiment de dezamagire. Capul sus si optimismul inainte :). Tine minte ca totul este doar o chestiune de perceptie. Nu te ambala si incearca sa iei lucrurile asa cum sunt. Vei vedea ca totul se va aranja de la sine.

Sfatul saptamanii: Bucura-te de compania celor dragi si bucura-te ca ai parte de sprijinul neconditionat al persoanei iubite.

Taur

Foto: Astrologie, Tabel natal via Shutterstock

S-ar putea ca sanatatea sa iti dea batai de cap weekendul acesta sub forma unei raceli sau a unei gripe inopinate. Ai grija de tine si menajeaza-te pe cat poti, chiar si din punct de vedere al stresului. Daca ai proiecte importante care te solicita in weekend, ar fi bine sa le lasi pentru saptamana viitoare. Saptamana aceasta este despre tine si despre grija si atentia pe care le acorzi propriei persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sfatul saptamanii: Incearca sa nu cheltuiesti mai mult decat te tine buzunarul. Ai tendinta de a fi risipitoare si de a cheltui banii pe lucruri inutile.

Gemeni

Te solicita anumite evenimente sociale si nu stii daca sa le onorezi sau nu. Esti nehotarata si ti-ai dori ca altcineva sa ia astfel de decizii in locul tau. De ce? De ce crezi ca nu te poti hotari sub nicio forma in privinta unor lucruri atat de banale? Poate fiindca intuitia iti spune ca esti intr-unul din acele momente in care ai nevoie de liniste si de echilibru interior, dar si de a-ti petrece timpul liber doar in compania propriei persoane. Asculta-ti inima!

Sfatul saptamanii: Profita de momentul de repaos de la sfarsitul saptamanii si rasfata-te cum numai tu stii.

Foto homepage: Viitor, previziuni via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri