Citeste horoscopul general pentru fiecare zodie in parte! Drept bonus, primesti si Sfatul Astrologic al Saptamanii.

Rac

Lasa mandria laolalta si daca ai ceva pe suflet sa ii spui unei persoane apropiate, nu ezita sa o faci. Este pacat sa raciti o relatie de prietenie/ iubire atat de frumoasa doar pentru ca orgoliul tau te impiedica sa fii tu cea care face primul pas. Mercur este de partea ta si va facilita comunicarea. Iti vei gasi cu usurinta cuvintele si impacarea va decurge firesc, armonios.

Sfatul saptamanii: Stai departe de incurcaturi si incearca sa te mentii cat mai aproape de linia adevarului. Fii sincera mai ales cu tine insati.

Leu

Este ok sa recunosti ca uneori nu esti atat de puternica pe cat te arati a fi. Saptamana in curs, printr-un concurs de imprejurari cel putin ciudate, te va face sa iei din nou cunostinta cu latura ta vulnerabila. Si ce este atat de rau in acest lucru? Foloseste autocritica pentru a-ti imbunatati performantele, insa nu lasa nimic sa te defineasca. Catre sfarsitul saptamanii o conversatie cu un prieten apropiat se poate dovedi a fi revelatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sfatul saptamanii: Incearca sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a-ti atinge telurile, dar nici nu te descuraja atunci cand nu se poate. Lucreaza asupra stimei si respectului de sine.

Fecioara

Saptamana 10 – 16 noiembrie este o saptamana benefica pentru acesti nativi. Daca aveai de gand sa renunti la un viciu precum fumatul, acum este momentul. Astrele incurajeaza ruperea de dependente, dar creeaza lumina si emotional, ajutandu-te sa intelegi ca nu iti fac bine. Puterea vointei va fi ghidul tau calauzitor zilele acestea.

Sfatul saptamanii: Nu este usor sa renunti la un viciu/ dependenta, insa incearca sa nu fii artagoasa. Nu te descarca pe cei din jur, nu este vina lor. Este propria batalie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri