Citeste horoscopul general pentru fiecare zodie in parte! Drept bonus, primesti si Sfatul Astrologic al Saptamanii.

Balanta

Pentru Balanta, saptamana in curs poarta amprenta calatoriilor. Este foarte posibil sa faci o calatorie scurta fie pentru a-ti bifa un tel important (precum negocierea unui contract, mutarea intr-o alta locuinta etc), fie pentru a-ti intalni o ruda apropiata. In acelasi timp, zilele acestei saptamani au in vedere mai mult aspectul practic decat cel emotional asa ca atentia ta se va concentra mai mult asupra conceperii de planuri.

Sfatul saptamanii: Incearca sa te si relaxezi in scurta ta calatorie si bucura-te de lucrurile frumoase din jurul tau.

Scorpion

Incepe o saptamana importanta pentru nativii Scorpion, o saptamana in care acestia sunt nevoiti sa ia anumite decizii profesionale in ceea ce ii priveste. Foarte posibil sa primiti o marire de salariu sau sa avansati pe un post mai bun sau sa fiti pusi in ipostaza de a face o alegere intre doua locuri de munca diferite. Indiferent de ce ati alege, meritele va vor fi recunoscute, lucru care va bucura nespus caci ati muncit mult in ultima perioada de timp.

Sfatul saptamanii: Ascultati-va instinctele si lasati-va pe mana intuitiei daca aveti dubii asupra unei decizii.

Sagetator

Inca resimti efectele unei dezamagiri legate de o schimbare care trebuia sa se intample in viata ta si care, din diverse motive, nu s-a intamplat. Nu esti in forma ta cea mai buna, insa nu ezita sa ceri ajutorul celor din jurul tau. Saptamana are o energie pozitiva si te ajuta sa te ridici si sa iti cunosti mai bine resursele de putere. Posibil ca la sfarsitul ei sa gasesti si o justificare pentru aceasta amanare si vei constata ca tot raul a fost inspre bine.

Sfatul saptamanii: Concentreaza-te indeosebi asupra a ceea ce ai de facut de acum incolo si iti vei gasi motivatia necesara pentru a merge mai departe si a privi cu speranta la viitor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri