Citeste horoscopul general pentru fiecare zodie in parte! Drept bonus, primesti si Sfatul Astrologic al Saptamanii.

Capricorn

Ai dorinta, dar si energia necesara pentru a muta muntii din loc. Imprejurarile sunt si ele in favoarea ta si te ajuta sa intri in contact cu persoane influente. La randul lor, aceste persoane te pot ajuta sa iti atingi telurile pe care ti le doresti. Foarte posibil ca in weekend sa iti impartasesti ideile si viziunile unei astfel de persoane si sa primesti aprobarea si sprijinul pentru ele.

Sfatul saptamanii: Comunica si comunica cu curaj ceea ce gandesti. Sinceritatea ta va fi rasplatita, iar curajul tau de a spune lucrurilor pe nume va trezi admiratia celorlalti.

Varsator

Atentia ta se concentreaza saptamana aceasta asupra aspectelor practice ale vietii tale. Astrele predispun pentru rezolvarea unor situatii limita in cazul anumitor Varsatori. Pe de alta parte, o alta categorie a acestor nativi sunt preocupati de tot ceea ce inseamna camin. Multi dintre Varsatori isi redecoreaza locuinta in aceasta parte, ii adauga imbunatatiri sau se gandesc ce ar putea sa faca pentru a-si cumpara casa visurilor lor.

Sfatul saptamanii: Inconjoara-te de prezenta celor dragi saptamana aceasta. Iti va fi mai usor sa faci fata schimbarilor.

Pesti

Ai multe responsabilitati acasa de care ar trebui sa te preocupi, insa grija ta principala este aceea de a visa cu ochii deschisi la vacanta de Craciun. Ba mai mult, te apuci sa faci si planuri de sarbatori pentru tine si cei din jurul tau fara a tine cont si de preferintele lor. Consulta-te si cu partenerul de viata si cu cei din familie ori altfel te vei trezi ca ceilalti nu privesc cu ochi buni si entuziasti propunerile tale.

Sfatul saptamanii: Poti sa-ti lasi capul in nori, insa ramai cu picioarele pe pamant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri