3 au noroc in dragoste, 3 in bani. Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine in dragoste in luna Decembrie, luna pe care vechii greci o numeau Poseidon. Vezi si care sunt celelalte 3 zodii carora le merge cel mai bine in bani in luna lui Decembre. Asadar, s-au tras zarurile cu noroc la sfarsit de an si dragostea merge catre... Iar banii se duc la...

Capricorn

Pentru ca dragostea nu este tocmai punctul tau forte in aceasta perioada, legea compensatiei intra in functiune. Proiectele tale din ultima perioada au dat roade si in curand te vei bucura cum se cuvine de frumoase recompense materiale. Nu sunt castiguri colosale si nici nu te transforma peste noapte in miliardar, insa sunt suficient de semnificative incat sa iti redea optimismul si sa te ambitioneze in dorinta ta de a reusi. In plus, investitiile facute in aceasta perioada sunt la randul lor fructoase,. Cheltuielile si datoriile tale din ultima vreme sunt in sfarsit acoperite. Castiguri surpriza vin de unde te astepti mai putin, mai ales prin prisma unor oameni care te simpatizeaza si cred in abilitatile tale.

Berbec

Financiar vorbind, asteapta-te la o luna mai buna decat lunile anterioare. Calatoriile in interes profesional sunt cele care iti aduc vesti bune, mai ales ca reusesti sa te conectezi cu persoane sus puse. In consecinta, oportunitatile viitorului suna mai mult decat promitator, iar prezentul iti arata franturi din ceea ce ai putea avea. Deoarece latura ta pragmatica este accentuata mai ales in prima jumatate a lunii, colaborarile in afaceri sunt si ele favorizate. Ai fler si intuitie, dar si sclipiri de geniu. Daca semnezi un contract in aceasta perioada, norocul si avantajele financiare vor fi de partea ta. Te simti norocos fiindca prestigiul tau creste simtitor si in consecinta si veniturile tale. Productivitatea ta este maxima in ciuda faptului ca luna decembrie este in principiu o luna mai relaxata din punctul de vedere al activitatilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto Constelatie bani via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri