3 au noroc in dragoste, 3 in bani. Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine in dragoste in luna Decembrie, luna pe care vechii greci o numeau Poseidon. Vezi si care sunt celelalte 3 zodii carora le merge cel mai bine in bani in luna lui Decembre. Asadar, s-au tras zarurile cu noroc la sfarsit de an si dragostea merge catre... Iar banii se duc la...

S-au tras zarurile cu noroc la sfarsit de an si dragostea merge catre...

Rac

Racul trece prin una dintre cele mai benefice si prolifice perioade romantice ale vietii sale. Luna decembrie este momentul ideal pentru stabilizarea relatiei sale de dragoste, dar si pentru implinirea visurilor tale in cazul in care esti maritata sau te afli deja intr-o relatie stabila. Jupiter si Saturn au planuri marete cu tine, iar aspectul astral pe care il formeaza este unul rar si va mai avea loc abia in primavara 2014. Prin urmare, daca intentionai sa iti maresti familia si sa aduci pe lume un copil (sau sa adopti unul), planurile tale se vor concretiza curand. Norocul este si de partea nativilor singuri care ar trebui sa profite mai ales in ultima parte a lunii de potentialul lor social. Reuniunile cu prietenii ii aduc aproape, foarte aproape de intalnirea sufletului pereche.

Varsator

Foto Varsator via Shutterstock

Luna plina din Gemeni ce are loc pe 17 decembrie influenteaza in bine viata sentimentala a Varsatorului, chiar daca inceputul lunii pare sa il dezamageasca din mai multe puncte de vedere. Zilele de 14-15 decembrie, dar si zilele de 21-22 decembrie aduc cu ele unele dintre cele mai romantice si frumoase momente din viata Varsatorului. Relatia cu partenerul de viata se imbunatateste simtitor si sentimentele de dragoste, afectiune, tandrete si prietenie se amesteca intr-un mod frumos, inedit. Ele promit pentru Varsator multa pace si liniste, dar si sarbatori minunate.

Varsatorii implicati intr-o relatie se bucura de mai multa atentie si dragoste din partea partenerului. Acesta doreste ca la sfarsit de an sa isi ia total revansa, distrandu-l si rasfatandu-l pe Varsator si facandu-i toate poftele si dorintele. In plus, se tes serios planuri de viitor si casatoria devine o certitudine in viitorul apropiat. O noua viata se anunta si pentru Varsatorii singuri prin prisma noilor relatii si cunostinte pe care si le fac la sfarsit de an. Odata cu luna plina de pe 17 decembrie, pregateste-te sa fii surprinsa si sa ai parte de o declaratie de dragoste impresionanta.

Foto homepage: Bani, Dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri